SESTAVA PODZIMU Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Polovina sezóny je u konce a je čas představit sestavu podzimu! Bylo těžké z velkého množství nominovaných fotbalistů vybrat jen těch top jedenáct, kteří se poperou o ocenění hráče podzimu. Věříme, že s naším výběrem budete spokojeni a maximálně podpoříte své oblíbence!

Brankář

 

Soutěž má před sebou sice ještě jedno kolo, ale my máme jasno. Rozhodne se mezi dvěma brankáři.

 

Prvním je Pavel Doubrava, brankář Mšeci. Příchod tohoto zkušeného gólmana byl pro Sokol velmi důležitý, neboť v něm má obrovskou jistotu. Zkušenosti z SK Rakovník nebo z Nového Strašecí nyní rozdává na okrese a je velmi nadstandardním pro tuto soutěž. Na svém kontě má dvě čistá konta.

 

Stejný počet vychytaných nul má i Aleš Herink, taktéž posila, která se v rámci soutěže přesunula z Kolešovic do Lubné. Baník je i díky jeho výborným výkonům nečekaně na prvním místě v soutěži s nejméně inkasovanými góly. Svěřenci Zdeňka Vopata tak mají od zadních řad na čem stavět.

 

V brance ale může být jen jeden a tím je pro podzimní část Pavel Doubrava!

Obrana

 

I další člen defenzivy pochází ze stejného klubu. Tomáš Janoušek na levém beku zářil. Málo kdo přes něj prošel a svůj výborný obranný výkon vždy podpořil ofenzivními výpady. Byl nesmírně platný i v útoku, a tak jen potvrdil, že v moderním fotbale je ofenzivní bek obrovskou výhodou. Na svém kontě má tři branky.

 

Jan Vrábík z Kněževsi je stálicí, která zde nemůže chybět. Tahoun týmu s kapitánskou páskou na ruce se prezentuje výborným čtením hry a ještě lepší kopací technikou. V těžkých zápasech několikrát ukázal, jak jsou jeho góly důležité. Na kontě jich má neuvěřitelných patnáct a atakuje tak vůbec ty nejvyšší příčky v tabulce střelců.

 

To, že Lubná dostala vůbec nejméně branek v soutěži, je zásluha dobře fungující defenzivy. V čele s Pavlem Kollárem, který je oporou zadních řad a celý tým v něm má velkou důvěru. Prosadit se dokáže i po standardní situaci, a tak se musí mít na pozoru i obrana každého týmu.

 

Záloha

 

Prototypem poctivého fotbalisty je Jiří Urban. Městečko v něm má obrovskou oporu. Tento záložník má takřka bezedný fyzický fond a po celý zápas je ho plné hřiště. Zabere i směrem vzad, ale platný je především v mezihře a ofenzivě. Na svém kontě má šest branek.

 

Mozkem hředelské hry je bezpochyby Jan Sláma. Takový fotbalista zde nemůže chybět. Minulou sezónu laboroval se zraněním, ale ukázal, že se vrátil v plné síle. I díky jeho šesti brankám a obrovskému přínosu pro tým jsou Hředle nejlépe skórujícím týmem soutěže. S míčem dokáže hodně a pro každého soupeře je velkou hrozbou.

 

Senomaty těží z práce Martina Kokšála, který je králem středového prostoru. Velezkušený fotbalista rozdává míče kolem sebe, vysílá přesnými pasy do rychlých kontrů Vávru s Morozem a přesně to je největší senomatská zbraň. Technicky vybavený hráč vsítil stejný počet branek jako hráči výše jmenovaní a nejen proto je záloha tak kvalitní, ale také je velmi těžké se přes tyto ikony do top jedenáctky probojovat.

 

Famózní podzim odehrál v dresu Olešné jedenáctigólový Jakub Černý. Jeho výkony redakce označuje jako překvapení podzimu. Pásovka je také úderný tým, vstřelila jen o jeden gól méně než Hředle. Spolu s Jakubem Procházkou a Martinem Křivánkem představují nesmírně kvalitní zálohu, kterou by mohl každý závidět. Z jejich práce také těží nejlepší střelec soutěže Radek Polášek.

 

Útok

 

Svou střeleckou potenci si přenesl Adam Trejbal i do vyšší soutěže. Na svém kontě má devatenáct gólů, což je bez čtyř polovina všech Lubné! Druhý nejlepší střelec soutěže se tak může chlubit instinktem zabijáka. Je vidět, že narození syna Adamovi jedině pomohlo a padá mu to tam jako na běžícím páse. V jednom zápase dokonce vstřelil hned devět branek, čímž se postaral o rekord na rakovnickém okrese!

 

V sestavě podzimu nemůže chybět nejlepší střelec soutěže Radek Polášek. V zápasech nečiní tomuto kanonýrovi problém zkompletovat hattrick, ale ani být prospěšným pro tým, když góly umí i připravit. Velmi těží z práce záložní řady a nutno říci, že si její podpory váží. Důkazem je toho dvacet gólů!

 

Posledním hráčem top jedenáctky je Petr Šnídl. Výborný fotbalista s extrémní kopací technikou z Ohnivec arény mířil přesně třináctkrát. Spolu s Jiřím Urbanem tvoří v Městečku duo, které těžko někdo v historii klubu překoná. Byť se tomuto celku podzim nepovedl dle představ, tento útočník byl stále při chuti, což dokazoval gólově.

 

Náhradníci

 

Brankáři: Aleš Herink je možností číslo jedna, o tomto brankáři bylo již psáno.

 

Obránci: Ladislav Brabec, Václav Zelenka, Milan Krejčí a Petr Heller.

 

Záložníci: Ondřej Zázvorka, Martin Wittmayer, František Machovský, Denis Vopat, Robert Kolář a Martin Křivánek.

 

Útočníci: Dmytro Moroz, Radek Pokorný, Jiří Jurgovski a Radek Truksa.

 

V soutěži běhá velké množství šikovných fotbalistů, ale vybrat jich bylo možné jen jedenáct. S veškerým klidem bychom dali dohromady další jedenáctku, hlasovat se ale může jen pro jednu, a tak si pomyslný B-tým může každý z nás sestavit jen pro sebe. I tak je jasné, že by nepostrádal kvalitu a byl by schopný konkurovat naší top jedenáctce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2018 20:08 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.