SESTAVA PODZIMU Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Podzimní část sezóny je u konce, a tak přišel čas představit vám sestavu této poloviny. Z velkého množství nominovaných fotbalistů nebylo lehké vybrat těch jedenáct nejlepších, ale doufáme, že si zde svého favorita najdete a podpoříte ho. 

Brankář

 

Do branky jsme měli možnost vybrat hned několik kandidátů, ale jak to u gólmanů bývá, chytat může pouze jeden.

 

Aleš Kraus (Zavidov) - Aleš Kraus je zavidovský brankář, který v podzimní části sezóny předváděl neskutečné výkony, několikrát podržel svůj tým a zaručeně je jedním z tvůrců zavidovského úspěchu v podobě druhého místa v tabulce. Zavidov je zároveň třetím nejméně inkasujícím týmem soutěže právě díky svému brankáři, který v případě nouze pomáhá i v B-týmu a je pro klub doslova srdcařem.

 

Obrana

 

Petr Kýzl (SKR) - Rakovnický "Zlatan" je základním kamenem obrany týmu, který je na prvním místě v tabulce. Během podzimní části vsítil 4 góly, ze zápasu se Slaným si dokonce připsal hattrick a byl 4x označen za hráče zápasu.  

 

Daniel Asník (Unhošť) - Lídr unhošťské defenzivy získal v nominaci do sestavy podzimu nejvíce hlasů. Daniel má na hru přesný nadhled a mnohdy dokáže předvídat situaci tak, že z toho jeho tým může těžit. Zároveň ze své pozice obránce dal dva góly a byl 4x označen za hráče zápasu.

 

Petr Matoušek (Vinařice) - Nováček soutěže Vinařice dokázaly v podzimní části způsobit mnoho rozruchu a především svou silnou defenzívou překvapoval tento tým i silné a sebejisté soupeře. Za hlavního tvůrce obranné hry by se dal považovat Petr Matoušek přes kterého opravdu není snadné projít, jelikož přesně ví, jak směřovat defenzivu hry.

 

Záloha

 

Pavel Dlouhý (Vinařice) - S přehledem nejvíce hlasů do nominace dostal vinařický záložník Pavel Dlouhý, na kterém stála hra několika zápasu uplynulé části sezóny a několikrát byl hlavním tvůrcem vítězství Vinařic. Díky svým asistencím, přesným přihrávkám a kontaktu se spoluhráči je radost ho na hřišti vidět. Třešničkou na dortu jsou jeho čtyři góly.

 

Martin Žahour (Slaný) - Silný a ostatními týmy obávaný hráč je bezpochyby Martin Žahour, který do hry vkládá srdce, zkušenosti, ale nechybí mu ani pokora. Jeho koordinace nohou několikrát dostala soupeře do nesnází a málokdo si umí s tímto slánským borcem poradit. Jeho děvět gólů a několik asistencí jsou jasným důkazem toho, že Martin je na hřišti jako doma.

 

Petr Nováček (SKR) - Rychlonohý krajní záložník ve službách SK Rakovníka působil problémy ostatním týmům po celý podzim, jelikož umí skvěle nakládat se svou předností, kterou je rychlost a vedení míče. Byl často využíván pro rychlé protiútoky a přechod do útočné fáze. Jeho 4 vstřelené branky jsou dobrou bilancí, jelikož jeho hlavním úkolem je spíše góly připravovat pro spoluhráče.  

 

Tomáš Rouček (Družec) - I když nezasáhl do všech soutěžních zápasů dokázal se zařadit mezi nejlepší střelce soutěže. Pro obrany soupeřů byl vždy velkým nebezpečím a to ukázal hlavně v zápase s mužstem z Lán, kdy dokázal vstřelit dokonce 4 branky. Celková statistika jeho 12 branek v 10 zápasech je více než skvělá a pro svůj tým je klíčovým hráčem.

 

Útok

 

Miroslav Balík (Lány) - Nejlepší střelec podzimní části rozhodně nesmí v naší sestavě chybět. Míra je další velice zkušený hráč, který se nebojí žádné výzvy a je pro soupeřovu obranu nadmíru nebezpečný. Nejlepší střelec má na svém kontě 14 branek a ještě má jeden zápas k dobru. Na tohoto hráče upozorňuje svůj tým nejeden trenér a mnohdy se celý tým soupeře soustředí především na něj, tím se Míra nenechává zastavit a dál přejíždí obranné linie.

 

Filip Novotný (Slaný) - Mladý útočník dlouhou dobu vedl tabulku střelců, ale na poslední chvíli mu prvenství vyfoukl Balík. Přesto je jeho výkon z pozdimní části více než chvályhodný, jelikož pro svůj tým vybojoval několik šancí, ze kterých padaly góly a sám jich 13 dal. Společně s Martinem Žahourem vytvářeli soupeřům nebezpečné prostředí.

 

Tomáš Kubík (Vraný) - Vraný neprožilo štastný podzim, jediným světlým článkem byl právě Kubík, který se staral o útočnou hru svého týmu. Vstřelil 7 branek, což je skoro více než třetina celkově vstřelených gólů jeho týmu. Pro tým je skutečným srdcařem a jeho schopnost komunikovat se svými spoluhráči je nemalou výhodou v praktikování taktiky týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2018 19:21 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.