SESTAVA PODZIMU Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Podzim je za námi a je čas na to představit si podzimní jedenáctku a její náhradníky. Po podzimu vévodí tým Velešína a za ním je s dvoubodovou ztrátou Kaplice. Tyto dva týmy mají také nejvíce zástupců v základní sestavě podzimního výběru. Na třetím místě skončil tým Netolic, který především ke konci podzimu předváděl dobré výkony. Za týmem Netolic se umístila dvojice Boršov nad Vltavou a Zlatá Koruna. Pro oba tyto celky byl podzim velice povedený a v sestavě podzimu mají svého zástupce. Sestava podzimu nakonec byla vybrána v rozestavění 3-4-3. Největší oříškem bylo samozřejmě vybrat tu nejlepší jedenáctku hráčů a tak se samozřejmě na spoustu kvalitních borců nedostalo. Následující članek nabídne nejen základní jedenáctku, ale i její náhradníky.

Brankář 

Václav Ottenschläger (Velešín) - Brankář Vedoucího celku, v zápasech ve kterých nastoupil předváděl kvalitní výkony, inkasoval málo branek a jednou se zapsal i mezi střelce. 

 

Obrana

Jakub Zatloukal (Velešín) - Spolehlivost sama, komplexní obránce, který je základním stavebním kamenem obrany lídra soutěže

Tomáš Weinhard (Zlatá Koruna) - Zkušený obránce, který spolehlivě řídí obranu Zlaté Koruny, k tomu zvládá výborně zakládat nebezpeně protiútoky a z jeho výborných dlouhých pasů těží především ofenzivní spoluhráči.

Michal Flöring (Frymburk) - Důležitá postava Frymburka,zkušený hráč a výborný hlavičkář. Hráč s velikým přehledem, který se těžko odstavuje od míče.

Josef Gondek (Kaplice) - Letitá stálice levé obrany Kaplice. Kapitán týmu, vůdčí osobnost a lídr. Hráč s velikým přehledem na hřišti.

 

záloha

Petr Fišer (Velešín) - Bojovník v záloze Velešína. Krajní hráč, který nevypustí jediný souboj a rve se o každý míč. S míčem na noze těžko zastavitelný.

Jan Gruber (Boršov nad Vltavou) - Zkušenost sama, hráč s výbornou technikou a velikým přehledem na hřišti. 

Martin Pulec (Kaplice) - Tvůrce hry týmu Kaplice, šikovný záložník menší postavy, který zásobuje své spoluhráče vepředu kvalitními míči.

 

útok

Jakub Lesňák (Kaplice) - Druhý nejlepší střelec soutěže a nejlepší střelec Kaplice. Hráč, který je schopen dávat ze všech pozic branku

Jakub Varyš (Netolice) - Nejlepší střelec soutěže, hráč vyšší postavy, typický zabiják ve vápně, kde si umí poradit s jakoukoliv situací. 

Tomáš Smékal (Dříteň) - Důrazný útočník, vynikající exekutor standartních situací, důrazný hráč a výborný hlavičkář. Ještě nedávno hrál divizi.

 

Náhradnící

Petr Šanda(Netolice), Filip Pokorný(Boršov nad Vltavou), Václav Filištein(Boršov nad Vltavou), Miroslav Baloušek(Netolice), Pavel Jirkovský(Netolice), Marek Urazil(Kaplice), Vladimír Rychtář(Zlatá Koruna), Jan Krenauer(Dolní Dvořiště), Miroslav Studnička(Hrdějovice), Milan Homer(Zlatá Koruna), Roman Mertl(Frymburk), Jan Štrbačka(Kaplice), Jiří Stegbauer(Kamenný Újezd), Jakub Toth (Loučovice)

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2018 15:24 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.