SESTAVA PODZIMU Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Podzimní fotbal je za námi a s ním je za námi i polovina okresního přeboru. Pro někoho to byla polovna úspěšná, pro někoho naopak špatná. Někdo bude na jaře plánovat a připravovat tým na hru o postup do 1. B třídy, někdo zase bude sbírat plány na boj o záchranu. My jsme pro Vás připravili podzimní sestavu kola a vy můžete vybrat svými hlasy toho, kdo se stane králem podzimu

Zde máme vybranou jednáctku:

Do branky jsem zvolil Karla Šnejdara z Bolešin, poněvadž má na svém kontě nejvíce vychytaných nul, konkrétně 4.

Obranu jsem seskládal z hráčů:

Pravou obranu má na paškál František Dlouhý z Nezamyslic, který společně se svým týmem zvládá výborně roli nováčka soutěže.

Na stopery jsem dosadil dva zkušené hráče. Jedním klasickým stoperem je Lukáš Blažek z rezervy TJ Sušice. Myslí, že nejen výkony, ale i tím, že bez něj by rezerva TJ Sušice skoro nefugovala si vysloužil nominaci do sestavy kola. Pozici druhého stopera obsadí nteradičně Jakub Mirvald z Dlouhé Vsi. Ten je jedním z nejlepších hráčů týmu a výrazně pomáhá i defenzivě. Proto právě on.

Levého beka bude mít na starosti David Kološ ze Strážova. Tento hráč patří k nejúspěšnějším střelcům soutěže. Konkrétně má na svém kontě 13 branek a před ním jsou pouze dva střelci z Měcholup.

Přecházíme do zálohy.

Pravou lajnu bude brousit Budětický jezdec Václav Hozman, který po celý podzim sbíral jak branky tak asistence. Na kontě má 8 branek.

Střed zálohy bude letos hodně silný. Vybral jsem dva hráče, kteří mají vynikající fotbalové myšlení. Konkrétně jde o hráče Jana Hubeného z Dlouhé Vsi a Přemysla Voráčka z Lub, kteří ke svému fotbalovému umu přidávají nadstavbu v podobě branek.

A druhý kraj bezpečně pohlídá a branky zařídí druhý nejlepší střelec soutěže Stanislav Bečka, který nastřílel 14 branek.

V útoku jsem chtěl mít úderné duo, proto jsem nominoval Miroslava Urbana z Janovic, který nastřílel za podzim 9 branek a druhým útočníkem je Dušan Bálek, který táhne svými brankami Měcholupy za postum. Branek nastřílel jednoznačně nejvíc - 18.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.11.2018 20:11 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.