SESTAVA PODZIMU MSFL , 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

4

Nejlepší hráči podzimní části Moravskoslezské fotbalové ligy se dostali do sestavy kola. Své zástupce tam mají Líšeň, Hodonín, Kroměříž, Hlučín, Vrchovina, Frýdek-Místek, Dolní Benešov a Petřkovice.

Jiří Floder nastoupil v brance Kroměříže do dvanácti duelů, v nichž inkasoval pouze osm branek. Udržel šest čistých kont a osmkrát dovedl svůj tým k vítězství.

Josef Hesek kapitán Hodonína vstřelil v patnácti duelech tři branky. Hodonín inkasoval 22 branek.

Jan Hlavica  pomohl Líšni k první příčce ve třinácti duelech, ve kterých Líšeň inkasovala jen dvanáctkrát. Celkově pouze třináctkrát a společně s Kroměříží tak má nejlepší obranu celé MSFL.

Tomáš Matoušek Odehrál všechny duely, ve kterých jeho tým udržel sedmkrát nulu a devět jich vyhrál.

De Carvalho je nejnebezpečnějším hráčem Hlučína. Vytváří šance a dává góly. Celkově jich vstřelil šest ve čtrnácti zápasech a je nejlepším střelcem svého týmu.

Tomáš Duba je po příchodu z Velmezu největší hvězdou nováčka z Vrchoviny. Je také jejím nejlepším střelcem se sedmi brankami.

David Krška chyběl na podzim pouze sedmnáct minut a má velký podíl na první příčce Líšně. Jako kapitán nastřílel osm branek a je druhým nejlepším střelcem Líšně.

Filip Labuda je nejlepším střelcem nováčka z Dolního Benešova. Dal devět gólů. Nejvíce se blýsknul na půdě Otrokovic, kde Benešov vyhrál 4:3 a on dal všechny branky svého celku.

Marek Szotkowski se stal v předposledním kole hráčem kola. Se sedmi brankami táhne Petřkovice, které jsou zatím na čtvrté příčce.

Adam Varadi bývalý ligový útočník je druhým nejlepším střelcem celé MSFL. Dal dvanáct branek a na čelo ztrácí jediný gól.

Jakub Přichystal hraje v nejlepším týmu MSFL, který je nejlepší i jeho zásluhou, protože Přichystal je nejlepším střelcem MSFL. Síť rozvlnil 13x a nastoupil ve všech zápasech.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.11.2018 16:47 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 12. 2018 09:29
Vážený pane Muzikant, začínám pochybovat o důvěryhodnosti hlasování. Na příkladu hráčů Vrchoviny a Dolního Benešova to vidím. Po každé, když dáme hlas Labudovi, tak jeho procento klesne a nechce se mi věřit, že ve stejném čase někteří hlasují i pro hráče Dubu. A tento jev pozoruji už několik dnů. A už vůbec nechápu, pro je hlasování stanoveno až do 16.1.2019.....
Díky za vysvětlení - Petr Krömer
13. 12. 2018 14:27
Michal Muzikant
Bohužel tohle nedokážu ovlivnit. To byste se musel obránit na někoho jiného a popravdě vám neřeknu přesně na koho. Zkuste buď facebook fotbalunas nebo mail info@fotbalunas.cz
24. 11. 2018 12:00
Mužů se zeptat k cemu se máme snažit a hlasovat pro svého hráče když ve finále není pak ani vyhlášení a ani rozhovor?.. zlatej redaktor v divizi...několikrát tady chybi report, když už máme hráče kola tak jak kdyby se nic nestalo... uvědomte si že pro fanoušky je motivaci ten rozhovor, proto hlasují a snaží se podpořit svuj tým! Takže bud bych vyměnil redaktora nebo bych se na to vykašlal protoze dělat věci na pul nedává moc smysl! Petr
13. 12. 2018 14:38
Michal Muzikant
Vyhlášení není, protože mi to vzhledem k rozhovoru přijde zbytečné. Nevím, kde jste přišel na to, že rozhovory nejsou. V uplynulé podzimní části se odehrálo 15 kol a vyšlo 14 rozhovorů. Bohužel se nepodařilo kontaktovat jednoho z hráčů. Pokud není report, má to nějaké své důvody. myslím si, že absence 10 reportů ze 120 neznamená, že se dělají věci na půl. Měl byste si první zjistit fakta a zapřemýšlet, jestli tento komentář není zbytečný.