SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 11.11.2018

0

Předposlední kolo je za námi a opět bylo o co stát. Zde vám představujeme sestavu kola a doufáme, že si v ní najdete svého favorita, kterého podpoříte v hlasování. 

Do brány jsme tentokrát postavili Vladimíra Týče, který skvěle úhájil sérii výher svého týmu, a tak se SKR dále drží na vrcholu tabulky. Braškov se v tomto kole popral v napínavém zápase s Unhoští a Jaroslav Šebesta s Michalem Piešťanským mají velkou zásluhu na čistém kontě, se kterým jejich tým odcházel z hřiště. Vinařický obránce Petr Matoušek opět nezklamal a přesně věděl, jakým směrem vést obranu, a jak zacelit mezery. 

 

K unhošťskému propadu na 11 místo výrazně pomohl záložník Pavel Přichystal, který sice nevsítil, za to několikrát obehrál soupeře a pomohl svému týmu. Hlavním hrdinou rakovnického vítězství je Jiří Mareš, který si svým drzým stylem vypracoval dva góly a dovedl svůj tým již ke 12. výhře v řadě. Martin Medřický k tradiční bojovnosti, houževnatosti a spoustě naběhaných kilometrů přidal i přesnost a fotbalovost a jako třešničku vymyslel akci, ze které padl kontaktní gól. Klobuky si v tomto kole sice výhru nepřipisují, ale Matěj Suk se svým výkonem může být spokojený, udělal pro tým vše co mohl a ukázal kvality své hry. 

 

Ani v tomto kole nám nechybí hráč, který se může pyšnit hattrickem, tentokrát jím je Miroslav Balík, který opět potvrdil, že je pro soupeře nebezpečný. Dvougólový útočník Dominik Žďánský dal do zápasu všechno a svému týmu vybojoval tři body. A naši tabulku uzavírá další dvougólový hráč Roman Mošnička, za vůj výkon v zápase s Jedomělicemi své místo zde jistě má. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.11.2018 23:48 do 14.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.