SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 10.11.2018

0

Okresní kopaná spěje k zimnímu spánku a za námi je předposlední kolo. V něm Radek Truksa sestřelil Lužnou, Radek Vejtasa se blýskl hattrickem v Jesenici a že tři branky k bodu nemusí stačit se přesvědčil Radek Pokorný. Proti svému bývalému týmu se představil Aleš Herink s Michalem Štíchou a patřili k nejlepším na "domácím" hřišti. Věříme, že si zde najdete svého favorita, kterého poženete za ziskem hráče kola!

Proti Kolešovicím, ze kterých před sezónou přišli do Lubné, se představil Aleš Herink s Michalem Štíchou. Několik výborných zákroků brankáře a zodpovědná defenzivní hra druhého jmenovaného přinesly nejen čisté konto, ale také základ ke třem bodům. V obraně se také ve skvělém světle představil Jaroslav Kodeš, který svým Senomatům také pomokl k výhře a čistému kontu. Výkon Jana Vrábíka byl opět pro Kněževes stěžejní. V početní nevýhodě se kněževeští dvakrát prosadili právě zásluhou svého kapitána.

 

Pustověty využily nevyrovnaných výkonů Lužné a připsaly si cenný skalp týmu, který soutěž dva ročníky zpět ovládl. Bojovný a dobrý výkon předvedl Jan Bauer. Ve šlágru kola kralovaly v záložní řadě opory jak domácích Hředel, tak Olešné. Jan Sláma a Jakub Černý si své místo v top jedenáctce rozhodně zaslouží. K ním se přidává i senomatský Martin Kokšál, který kromě dvou gólů další připravil a patřil mu střed hřiště.

 

Trio Radků v útoku bylo při chuti. Radek Vejtasa zaznamenal hattrick v Jesenici a ta doma se Slabcemi padla. Tři góly Radka Pokorného na Pustověty nestačily, ale i tak byl výkon velezkušeného hráče k nepřehlédnutí. Na závěr čtyřgólový Radek Truksa, který svými góly zařídil vítězství a vůbec překvapení kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.11.2018 23:46 do 14.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.