SESTAVA KOLA - 14.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 11.11.2018

0

Předposlední kolo je za námi a opět přinášíme top jedenáctku. V té najdeme některé hráče, kteří jsou nominováni vůbec poprvé! Věříme, že zde naleznete svého favorita, kterého podpoříte hlasy o hráče kola!

Rakovník odcestoval do Jindřichova Hradce den předem a to se vyplatilo. V brance zachytal skvěle Radek Zach, spolu se kterým držel defenzivu Pavel Besta. I Dobříš zahrála výborný zápas. Na kraji obrany vyčníval Václav Šrain, který si kromě defenzivních povinností povyrazil i dopředu a byl hodně při chuti. Jednu branku a výborný zápas má na svém kontě velezkušený Jan Martinic z Admiry. Klatovy si připsaly těsně vítězství a vzadu udržely čisté konto i díky výbornému výkonu Davida Dolanského.

 

Jindřichův Hradec sice nebodoval, ale neměl k tomu daleko. Na defenzivním záložníku si své odehrál Filip Votava, ale ani jeho skvělý výkon nepomohl k bodovému zisku. Rychlým gólem nastartoval k dobrému výsledku rezervu Táborska Patrik Schramhauser. Jeho trefa byla důležitá a dobrým zápasem se podepsal na konečné remíze s Aritmou. O překvapení kola se postarala Soběslav, která si poradila doma s Čížovou. Velký podíl na tom měl Filip Vaněk, který se dvakrát trefil a byl i u dalšího ofenzivního snažení.

 

Doubravka sice v Hořovicku prohrála, za předvedenou hru se ale rozhodně stydět nemusí, ba naopak. Většina hráčů byla při chuti, zejména výkon mladého Jáchyma Trojance stojí za zmínku. Těžký zápas má za sebou Aritma, která zajížděla na půdu druholigové rezervy. Tam ale urvala dva body, v zápase byl k nepřehlédnutí Martin Macek. Poslední místo patří jedinému útočníkovi, kterým byl vybrán Lukáš Čížek. Opět dokázal důležitost pro svůj tým, Dobříš od něj jednou inkasovala a měla s ním plné ruce práce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.11.2018 23:17 do 14.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.