SESTAVA KOLA - 12.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 11.11.2018

0

Podívejte se, kteří fotbalisté se dostali do ideální jedenáctky předposledního kola soutěže. Zároveň opět můžete hlasovat v anketě o hráče kola.

Karel Petrželka (Chodová Planá) – Brankář Petrželka pomohl skvělými zákroky Chodové Plané k domácímu vítězství 3:1 nad Mrákovem. „Myslím, že hráčům Mrákova z něj vstávali vlasy na hlavě z toho, co jim pochytal,“ řekl na adresu svého gólmana kapitán Chodovky Jiří Amramčuk.

 

Jakub Bočan (Bělá) – Fotbalisté Bělé zvítězili 3:0 ve Stráži. Dlouho ale vedli pouze o gól a tak stále hrozilo, že by domácí mohli vyrovnat. O to, že se tak nestalo, se přičinil spolehlivým výkonem směrem dozadu i Bočan.

 

Jiří Závodný (Postřekov) – Poctivý pracant toho opět hodně naběhal. V Kozolupech přes něho navíc chodila většina akcí Postřekova.

 

Jindřich Pelán (Chodová Planá) – Pro převahu ofenzivních fotbalistů jsme museli Pelána zasunout do obrany. Ve středu zálohy Chodovky pracoval ve dvojici s Rudolfem Ovčačíkem skvěle. V závěru navíc gólem na 3:1 definitivně potvrdil cennou výhru nad Mrákovem.

 

Jaroslav Malý (Bělá) – Tvůrce hry Bělé byl opět u většiny důležitého. Ve Stráži otevřel skóre a v samotném závěru si připsal asistenci i trefy spoluhráče Šinála.

 

Michael Džugan (Kdyně) – Jediným gólem zápasu rozhodl o výhře Kdyně v Plané.

 

Marek Mižár (Úněšov) – V divokém utkání na hřišti Chodského Újezdu byl skvělý! Podílel se na všech čtyřech gólech hostů, jednou se trefil sám a u dalších třech zásahů asistoval spoluhráčům.

 

Maksym Samek (Chodský Újezd) – Ve stejném zápase hrál velmi dobře také domácí Samek. Ten se prosadil dvakrát a zásahem v 72. minutě zajistil svému týmu alespoň penaltový rozstřel.

 

Petr Pikl (Chodský Újezd) – Dva góly dal v přestřelce mezi Chodským Újezdem a Úněšovem i domácí kanonýr Petr Pikl.

 

Miloslav Duchoň (Koloveč) – Zkušený Duchoň otevřel skóre duelu mezi Kolovčí a Krchleby. Domácí i díky němu brali dva body za výhru na penalty.

 

Vladislav Cibotaru (Postřekov) – Dvěma góly v úvodu druhé půle poslal Postřekov v Kozolupech do nadějného dvougólového vedení. Jeho zásahy ale nakonec vynesly hostům jen bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.11.2018 21:58 do 14.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.