SESTAVA KOLA - 13.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 04.11.2018

0

V dalším kole se zrodila venkovní výhra Táborska, ze kterého jsou v top jedenáctce dva zástupci. Dále zde nalezneme například Jakuba Sklenku, který dvěma góly trefil vítězství pro SKR, výborného Jaroslava Rojíka v brance Klatov nebo Jakuba Lattische z Mariánek, který byl velmi drzý a nebezpečný. Věříme, že zde naleznete svého favorita, kterého podpoříte svými hlasy. Hlasovat můžete do čtvrtka do 20:00 hodin SEČ!

Výborně zachytal na hřišti Sedlčan Jaroslav Rojík, díky kterému putovaly tři body do Klatov. Na levém beku zahrál znovu dobře Jaroslav Kuchař, byť to na body pro Hořovicko nestačilo. Spokojenější byl jistě Mikuláš Jáša, který se svými Mariánkami slavil cenné vítězství s Jindřichovým Hradcem. V zadních řadách působil jistě. Stejně jako Miroslav Horák, který pomohl k čistému kontu Admiry a vysoké výhře.

 

Záložní řadu načne odchovanec a srdcař SKR Jakub Sklenka. Rakovnický Steven Gerrard s osmičkou na zádech rozhodl dvěma góly zápas proti Hořovicku. Vedle něj má své místo i Lukáš Dvořák, který zářil v dresu Čížové a pomohl otočit nepříznivě se vyvíjející zápas s Berounem. Za Mariánky odehrál výborný zápas Jakub Lattisch. Po nedovolených zákrocích na něj byly odpískány penalty, ze kterých jeho tým těžil.

 

Táborsko využilo nepříznivé bilance a z Dobříšě odjíždělo s plným počtem. Výborně operoval v záložní řadě Matěj Říha a v útoku Kwamina Baidoo Bryanta. V ofenzivní činnosti nelze opomenout ani Filipa Dorta, velezkušeného hráče, který se vrátil do sestavy a byl obrovsky znát. Bohužel ani tento návrat exligisty Dobříši k bodům nepomohl. Posledním hráčem top jedenáctky je David Kůžel. Útočník Tachova tvořil nebezpečný tandem s Lukášem Čížkem, když si oba rozdělili po jednom góle.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.11.2018 00:52 do 08.11.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.