SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 03.11.2018

0

Další okresní kolo za námi. To nabídlo inzultaci v Lubné, kde bylo veselo. V sestavě ale najdeme autora hattricku a předsedu Pustovět v jedné osobě, Václava Bičovského. Dále také Honzu Vrábíka, který také pálil ostrými a Martina Cibulku, který se dostává do formy. Vybírat ale můžete i mezi dalšími. Věříme, že svého favorita dovedete k prvenství. Hlasovat můžete do čtvrtka, do 20:00 hodin SEČ!

Pavel Doubrava odchytal dobrý zápas, kdy držel Mšec do poslední minuty v naději na bodový zisk. Do formy se dostává hředelský bek Martin Cibulka, což dokázal i v Zavidově. Na předstoperu odehrál výborné utkání Tomáš Heger, který výrazně přispěl ke třem bodům ve Mšeci. Posledním defenzivním, na druhou stranu ofenzivním, hráčem se stává Jan Vrábík, který sestřelil Slabce.

 

Jakub Kučera zahrál dobře proti Městečku, ale na body to bohužel pro Mšec nestačilo. Velké problémy měl právě jmenovaný tým s Jiřím Urbanem, který zaznamenal veledůležitý gól. Jan Sláma byl u většiny branek, které Hředle v Zavidově vsítily. Dalším stabilně dobře hrajícím hráčem je Jakub Černý z Olešné, který byl v kanadském bodování na špici. Těžký zápas čekal na Rynholec. Proti Lužné mu dvěma góly pomohl k výhře Martin Wittmayer. Přehlédnout nelze čtyři branky Františka Machovského a hattrick předsedy Sokola Pustověty Václava Bičovského.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.11.2018 00:30 do 08.11.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.