SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 04.11.2018

0

Jedenácté kolo máme za sebou a přineslo nám spoustu zajímavých momentů. Několik remízových zápasů, které nikdo nečekal a obratů, které přinesly napětí. My jsme pro vás vybrali nejlepší hráče a doufáme, že si mezi nimi najdete svého favorita a podpoříte ho hlasem. 

V do brány jsme tentokrát postavili Michala Kudrnu, který uhájil nulu pro svůj tým, díky němu si mužstvo SKR připsalo alespoň dva body. Za unhošťskou obranu se opět postavil zkušený Daniel Asník, který se vrátil po krátkém zranění, a i když nevsítil, ukázal své zkušenosti. V první poločase zápasu s Unhoští byl velmi aktivní Zdeněk Weis a v druhé půli se stáhl do obrany, kterou vyztužil a nedovolil soupeři skórovat. Finální branku za Tatran dal v tomto kole Marek Kučera, jehož primární úkol byl v obraně. 

 

Opět skvělý výkon předvedl Pavel Dlouhý, který se značně podílel na tažení týmu alespoň za jedním bodem. Kreativní střední záložník Robert Nedvěd předvedl dobré fyzické vybavení, zvládl celý zápas odvádět obranné úkoly, rozvíjet útočné akce a vsítil úvodní branku. Tvůrce hry Unhoště Adam Vicherek připravil několik dobrých příležitostí a sám mohl dát gól. Jediným dvougólovým hráčem tohoto kola je Tomáš Rouček, a tak zde nesmí chybět. 

 

Dalším členem naší sestavy je rakovnícký útočník Petr Kýzl, v posledním zápase sice nevsítil, ale dokázal si korigovat hru a předvedl několik pohledných akcí. U většiny šancí nechyběl útočník Miroslav Balík, který si za toto kolo připisuje další gól i asistenci. A poslední, kdo zde nesmí chybět je Petr Bakos, jelikož vedl svůj tým za výhrou od prvních minut zápasu, přestože z jeho kopačky napadl gól, byl nepostradatelným článkem týmu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.11.2018 23:05 do 07.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.