SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 04.11.2018

0

Předposlední kolo podzimní části OP Českobudějovicka ukázalo, že některá mužstva jsou aktuálně ve výborné formě, některá se stále trápí a jinak že vyrovnanost v soutěži je opravu veliká. Vítězné domácí utkání slavilo mužstvo leadera ze Srubce, jenž deklasoval tým trápící se Horní Stropnice. Aktuální nejlepší formu potvrdila rezerva Olešníku/Temelínu vysokým vítězstvím nad rezervou Jankova. A poslední domácí úspěch se slavil ve vyrovnaném zápase se šťastným koncem pro hráče ze Zlivi v zápase s Neplachovem. Jediný úspěšný tým na hřišti soupeře byli hráči Trhových Svinů "B" v Borovanech a zbylá utkání skončila nerozhodným výsledkem. Lokomotiva ČB "B" odehrála vyrovnaný zápas se Žabovřesky, Římov získal bod v těžkém zápase na domácí půdě proti rezervě Hluboké a v místním derby Rudolfova "B" a Úsilného se body také rozdělovaly...

Brankářský post v tomto kole bude reprezentovat v Sestavě kola Roman HLOUŠKA (44), jenž obléká dres SK Úsilného a o tomto víkendu pomohl svému mužstvu k zisku vzácného bodu ze hřiště ambiciózního mladého týmu Rudolfova "B". 

 

Mezi obránci je zastoupeno v první řadě mužstvo TJ Sokol Římov. Jeho hráč Jiří MARTIŠ (38) v remízovém zápase dokázal jednou rozvlnit síť soupeře z Hluboké "B", jenž se nachází na předních příčkách tabulky. Pavel POKORNÝ (28) z mužstva TJ Sokol Žabovřesky se do střelecké listiny také jedenkrát zapsal a byla to remízová branka na hřišti Lokomotivy ČB "B". Dalším nominovaným je záložník, byť v obranné řadě, Jan HEKRDLA (32). Kapitán vedoucího týmu TJ Slavoj Srubec dirigoval svými dvěma góly a stejným počtem asistencí nejvyšší výhru kola nad mužstvem z Horní Stropnice.

 

Z týmu TJ Slavoj Srubec je i druhý nominovaný záložník, jímž je Tomáš ZIMMEL (33), který v posledních 10 minutách vstřelil dvě branky a uzavřel tak vysoké osmigólové vítězství svého týmu. Z rezervního celku SK Rudolfova je nominovaný hráč středních řad Jaroslav MACHOVEC (20). Tomu se podařilo vstřelit vedoucí branku proti týmu Úsilného, ale nakonec stačila pouze k dělbě bodů. Z jediného vítězného týmu, který si přivezl všechny body z cizího hřiště, je nominovaný hráč Jakub KOSTOHRYZ (19). Vstřelil rychlý úvodní gól zápasu a i díky téhle trefě vyhrály TJ Spartak Trhové Sviny "B" na hřišti v Borovanech. Za mužstvo TJ Hluboká nad Vltavou "B" se dvakrát trefil snajpr Petr STEJSKAL (35), přesto ale jeho tým pouze remizoval na hřišti v Římově. Druhou vysokou výhru kola si připsala rezerva FK Olešník/Temelín proti rezervě Jankova. Gólem a dvěma přihrávkami se na výhře podílel Martin ŠÍMA (26).

 

Druhým hráčem z týmu FK Olešník "B"/Temelín je v nominaci na Hráče kola Radim ŠTOS (28), jemuž se nedaří střelecky jen v KP za A-tým, ale i v zápase rezerv se trefil do černého hned dvakrát. Posledním členem Sestavy kola je symbolicky průběžně nejlepší střelec aktuálního ročníku OP Českobudějovicka a třetí zástupce v sestavě za tým TJ Slavoj Srubec Kamil KUBÍČEK (34), který jednou asistoval a dvakrát se trefil do sítě soupeře z Horní Stropnice, čímž se aktuálně dostal na hranici 16 branek v podzimní části OP a s přehledem vede tabulku střelců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.11.2018 21:44 do 07.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.