SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019

Datum kola: 04.11.2018

0

Třinácté kolo přineslo tři výhry domácích, dvě remízu a dvě výhry hostů. Vstřeleno bylo 26 branek, což je o 4 více než v minulém kole. O to se nejvíce zasloužily Strunkovice, které daly 7 branek. Nejlepším střelcem byl Roman Žurek (Strunkovice), střelec hattricku. Čisté konto udrželi čtyři brankáři – J. Formánek (Čkyně), O. Kraml (Stachy), P. Vosecký (Cehnice), J. Šilhan (Sousedovice).

Do sestavy kola jsme nominovali například tyto hráče. V brance vychytal nulu a tím pomohl hodně svému týmu O. Kraml (Stachy). Obranu si klasicky dobře dirigoval Jan Hrach (Sousedovice). Na předstoperovi si za poslední čtyři zápasy zaslouží být Václav Beneš (Strunkovice), který nastoupil k posledním čtyřem zápasům a jeho tým všechny vyhrál. V záloze pak byl bezchybný Vladimír Šíp (Stachy) aj Král (Čkyně). Prachatice B nejvíce stavěly na výkonu J. Růžičky. Další super výkon v záloze předvedl V. Kacetl (Sousedovice) a Vacov pak ke kanonádě nastartoval J. Hlásek. V. Vaněk (Cehnice) sice jako hrotový útočník branku nevstřelil, ale v zápase byl hodně vidět. Chelčice vyhrály i díky dvěma gólům útočníka L. Benedikta.

O vítězi rozhodnete vy, a to do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.11.2018 16:39 do 07.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.