SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 28.10.2018

0

Opět tu pro Vás máme tradiční sestavu odehraného kola. Znovu také můžete hlasovat v anketě o hráče kola. Hlasování běží až do středečního poledne.

Tomáš Marcel (Koloveč) – V souboji týmů z dolní části tabulky si Koloveč připsala důležitou výhru v Kozolupech. Velkou zásluhu měl na výsledku i brankář Marcel, který domácím povolil jediný gól.

 

Bohuslav Soukup (Chodová Planá) – V duelu proti Kdyni podal dobrý výkon. Zvládl i přesun z pozice stopera do středu zálohy.

 

Josef Zivčák st. (Chodský Újezd) – Padesátník v dresu Chodského Újezdu proti Bělé ukázal, že do starého železa rozhodně nepatří. Na výhře domácích 4:0 se podílel i asi klíčovým druhým gólem.

 

Josef Pikl (Chodský Újezd) – Do sestavy kola se vešel také kapitán Chodského Újezdu. Ten korunoval povedený zápas ze strany nováčka krásnou střelou z přímého kopu, kterou skóre uzavřel.

 

Martin Michl (Dlouhý Újezd) – Na šestigólové kanonádě lídra tabulky ve Stráži se podílelo šest různých střelců. Michl skóre utkání otevřel.

 

Marcel Gitta (Dlouhý Újezd) – Ve Stráži se střelecky prosadil i Marcel Gitta. Po jeho zásahu na 3:0 už nebylo o výhře Sparty pochyb.

 

Jakub Mižár (Úněšov) – Úněšovský Mižár se proti Mrákovu trefil hned dvakrát. Na body to ale nestačilo, Slavia doma padla 2:3.

 

Jaroslav Stýskal (Mrákov) – Dvakrát se ve stejném duelu prosadil i Jaroslav Stýskal. Jeho trefy naopak Mrákovu výhru vynesly.

 

Marek Gabriel (Krchleby) – Krchleby sice na hřišti Plané inkasovaly už v 7. minutě, ale nakonec slavily výhru. Ještě v první půli skóre otáčel Gabriel. Ten vyrovnal z penalty a o osm minut později skóroval také ze hry.

 

Petr Pikl (Chodský Újezd) – Petr Pikl zahrál proti Bělé výborně. Na začátku druhého poločasu zvyšoval na 3:0 a po faulu na něho se navíc kopala penalta, ze které otevřel skóre Martin Trejbal.

 

Miloslav Duchoň (Koloveč) – Zkušený Duchoň gólem v 79. minutě rozhodl o vítězství Kolovče na půdě Kozolup.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2018 03:31 do 31.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.