SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 28.10.2018

0

Předposlední kolo III.třídy na Rakovnicku je za námi. V něm excelovalo řevničovské duo Milan Pedál a Vojtěch Kapr, derby u Berounky rozhodl jediným gólem Pavel Hruška, který překonal jako jediný výborného Martina Pulcharta, kterého zde také najdeme. V sestavě ale naleznete i další hráče, a tak je z čeho vybírat!

V čele defenzivy nesmí chybět mezi třemi tyčemi Martin Pulchart, který se stal pro roztocké hráče noční můrou. Překonán byl pouze jednou, předvedl několik zákroků na hranici možností. Jesenický Josef Kougl se výrazně podepsal k prvnímu vítězství béčka po základní hrací době. Stabilně hodně dobré výkony předvádí zkušený stoper Pavlíkova a kapitán v jedné osobě. Byť je Lukáše Polcara v obraně škoda, svou roli si zde plní na sto procent.

 

David Peteřík je v sestavě na pozici obránce, v utkání hrál ale v záložní řadě. Svým výkonem se podílel na senzační výhře Sýkořice. Za Řevničov předvedl fantastický výkon Milan Pedál. Byť branku nedal, připsal si asistence a byl k nezastavení. Prototyp nadrženého fotbalisty. Jediným, kdo překonal výborného branovského Pulcharta, byl Pavel Hruška, díky kterému Roztoky braly v derby plný počet bodů. Nádherným gólem se prezentoval tvůrce pavlíkovské hry Adam Mašek. Jeho gólu museli tleskat snad i fanoušci soupeře. Posledním členem záložní řady je Petr Katona, který nesmí po výborně odehraném zápase chybět, i když Oráčov zápas nezvládl.

 

Trio útočníků a v něm bratrská dvojice z Čisté. Jirka a Adam Votroubkovi byly postrachem pro Chrášťany, oba si připsaly po dvou gólech a dokázali, že v této soutěži jich je škoda a že mají potenciál hrát ve vyšší soutěži. Opominout nelze ani hattrick Vojtěcha Kapra, který výrazně pomohl k vítězství Sparty v derby.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2018 00:49 do 31.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.