SESTAVA KOLA - 12.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 28.10.2018

0

Další kolo za námi, které přineslo opět spousty zajímavých zápasů. Soběslav pěti góly zvýraznila krizi Dobříše, Čížová si zastřílela v Jindřichově Hradci a Sedlčany po dlouhé době zvítězily v základní hrací době. Výběr top jedenáctky nebyl jednoduchý, ale i tak věříme, že zde najdete svého favorita, kterého poženete vpřed svými hlasy.

Sedlčany po dlouhé době vyhrály v základní hrací době. V Praze se nikomu nehraje lehce, ale s Tomášem Glogarem, který předvedl několik skvělých zákroků a zneškodnil penaltu, to jde lépe. Klatovy zvítězily v derby a svému soupeři nedovolily skórovat. Zásluhu na čistém kontě má i Zdeněk Cibulka, který si drží stabilně hodně dobré výkony. Na postu obránce dále nesmí chybět berounský David Počta, který také má formu a spolu s dalšími spoluhráči udržel čisté konto proti Tachovu. Poslední místo v defenzivě má soběslavský Vojtěch Zeman, další defender, který byl součástí neprůstupné defenzivy.

 

Čížová si zastřílela v Jindřicháči, na čemž se nejen dvěma góly, ale také skvělým výkonem podílel Ondřej Gregor. Po několikáté a jistě ne naposledy máme v sestavě i Štěpána Zahálku. I v zápase s Rakovníkem byl nejlepší na hřišti, připsal si jednu branku a kromě další šance orazítkoval i brankovou konstrukci. Soběslav táhl za vítězstvím Aleš Kutner spolu s Filipem Vaňkem, oba mají na starosti celkem tři branky a v zápase hráli s velkou chutí.

 

Poslední místo v záložní řadě obsadil Tomáš Jůda. Další klatovský fotbalista, který v sobě skrývá velký potenciál. V derby si připsal nádhernou branku, která připomínala počin Karla Poborského na stříbrném Euru v roce 1996. Martin Jirouš si připsal v zápase dva góly a k ním asistenci. Nepostradatelný pro svůj tým. Sedlčanský dres opět navlékl Dominik Němec a hned to bylo znát. Na těsném a důležitém vítězství proti Aritmě má taktéž velkou zásluhu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2018 00:38 do 31.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.