SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 28.10.2018

0

Desáté kolo máme pro někoho úspěšně, pro někoho neúspěšně za sebou a přinášíme vám další sestavu, ve které zmiňujeme nejlepší hráče tohoto kola. Ani tento víkend nechybělo drama, napínavost a radost a my doufáme, že podpoříte svého favorita. 

Mezi brakáři tentokrát zazářil Martin Štiller, který nastoupil poprvé po zranění a svůj tým podržel. Skvěle ovládal braškovskou obranu Michal Piešťanský a jako třešničku vsítil úvodní gól. Jméno, které se nám tu opakuje již několikátý týden je Petr Matoušek, hráč Vinařic, přes kterého není jednoduché projít, jelikož přesně ví jak směřovat defenzivu hry. Zavidovská obrana byla toto kola opravdu zaměstnána a skvěle si s tím poradil Petr Hornof

 

Za stále neporažený Rakovník se s přehledem může postavit Jakub Gregor, který k výkonům svého týmu značně přispěl i tento zápas. Hostouňský záložník Lukáš Nachtigal ukázal v tomto kole, že přesně ví, jak podržet svůj tým a nasměrovat své spoluhráče. Skvělé obranné výkony předváděl Libor Kořínek, který navíc zkušeně pracoval v mezihře a přidal gól. I přes prohru byl neodmyslitelnou součástí a přínosem pro svůj tým Karel Hoch, který se navíc do poslední minuty snažil povzbudit útočnou hru. 

 

V této sestavě vám přinášíme hattricové útočníky. Dva hattricky v jednom zápase byly k vidění v neděli na půdě SKR, jeden zde za 20 minut zvládl zkopletovat Martin Žahour ze Slanýho a další vybojoval bezchybně hrající Petr Kýzl. Posledním hráčem naší sestavy je Miroslav Balík, do kterého jsou vkládány velká očekávání, která v zápase s Hostouní naplnil. I přes neproměněnou penaltu stojí jistě za zmínku, jelikož svým hattrickem značně ovlivnil vývoj celého zápasu.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.10.2018 23:25 do 31.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.