SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 28.10.2018

0

V sestavě 10. kola městského přeboru má nejpočetnější zastoupení Union, který dodal hned tři fotbalisty. Až do středečního poledně opět poběží hlasování o hráče kola.

Josef Fiala (Dýšina) – Dýšina prodloužila svou vítěznou sérii i na hřišti do té doby druhých Litic. Brankář Fiala dokázal udržet čisté konto i přesto, že se domácí po změně stran zvedli a dostávali se i do šancí.

 

Adam Hořánek (Union) – Z pozice stopera výborně dirigoval hru Unionu, který přehrál Prazdroj vysoko 7:3.

 

Jiří Ranc (Chrást) – Zkušený obránce Chrástu přispěl k důležité výhře svého týmu na půdě Druztové.

 

Julius Šesták (Dýšina) – Ve šlágru kola na hřišti Litic poslal Dýšinu už ve 2. minutě do vedení trefou po rohovém kopu. Nakonec se jednalo i o vítězný gól.

 

Václav Šejdl (Chrást) – 44letý Šejdl vstřelil jediný gól utkání mezi Druztovou a Chrástem. Hostující Spartak si tak odvezl důležité tři body.

 

Jakub Hrbáček (Union) – Střední záložník Unionu sehrál proti Prazdroji velmi dobrý zápas. Svůj výkon navíc korunoval asi zlomovou trefou na 4:2.

 

Martin Furár (Hradiště) – Furár se Hradišti docela slušně rozstřílel. K vítězství 3:0 nad béčkem Chotíkova přispěl dvěma zásahy.

 

Jan Holík (Rapid B) – Jan Holík rozhodl již ve 14. minutě o těsné výhře rezervy Rapidu nad béčkem Lhoty.

 

Martin Klement (Vochov) – Vochov bral v duelu ve Zruči dva body. Velkou zásluhu na tom měl i Klement, jenž v 77. minutě vyrovnal krásnou střelou z přímého kopu na 2:2.

 

Jan Bihary (Hradiště) – Krátce před koncem první půle napadal Bihary rozehrávku Chotíkova tak šikovně, že míč získal a zvýšil vedení Hradiště na 2:0. Ve druhém dějství si již domácí vedení pohlídali a naopak ho ještě navýšili.

 

Martin Seidl (Union) – Seidl hrál proti Prazdroji výtečně hlavně v prvním poločase, kdy byl u všech tří gólů svého týmu. Jeden dal a na další dva nahrával.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.10.2018 21:46 do 31.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.