SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 28.10.2018

0

Nejviditelnějším týmem 12. kola OP Českobudějovicka byla rezerva Olešník "B"/Temelín, když deklasovala na venkovním hřišti Horní Stropnici. Jinak se vesměs dařilo domácím týmům. Žabovřesky porazily trápící se mužstvo Římova. Úsilné díky výhře nad Lokomotivou ČB "B" opustilo poslední místo tabulky. Neplachov na těžkém terénu v Dolním Bukovsku zvítězil nad týmem Borovan a poslední domácí výhru si připsala posílená rezerva Jankova nad Rudolfovem "B". Na venkovním hřišti uspěl leader soutěže ze Srubce, když si všechny body přivezl ze Slavče. No a nakonec v ohlášeném derby mezi Hlubokou "B" a Zliví se soupeři rozešli nerozhodně. Sestava kola se opět netvořila snadno, ale jasné je, že největší zastoupení bude mít mužstvo Olešníku "B"/Temelínu, které bylo nejproduktivnější....

Brankářem kola jsme zvolili mladého člena týmu Sokol Žabovřesky Vítka ELIÁŠE (17), který vychytal čisté konto proti týmu Sokol Římov a ve 4 zápase, ve kterém nastoupil v základní sestavě opět pomohl k bodům svému týmu.

 

Nejlepšími a produktivními obránci se v tomto kole stali dva zkušení matadoři a jeden mladý nadějný bek. Tím nejmladším je zlivský Karel JINDRLE mladší (17), jenž zodpovědně plnil svoji obrannou práci na hřišti Hluboké "B" a dokonce i před koncem zápasu mohl gólem rozhodnout o výhře svého týmu. Ke své smůle ale dalekonosnou střelou napálil břevno. Z rezervy Jankova se do nominace dostal Martin ŘEZNÍČEK (35), který zkušeně velel obranné řadě v těžkém domácím zápase proti Rudolfovu "B". Třetím do party je věkem nejzkušenější bek a tím je Pavel PÍCHA (41) z týmu Úsilného, kterému jednou brankou pomohl zdolat soupeře z Lokomotivy ČB "B".

 

V záloze je další zástupce mužstva Sokol Žabovřesky a to Luboš FORMÁNEK (24). Dirigoval ze záložní řady hru svého týmu a ke dvěma asistencím přidal i jednu branku, čímž se zasloužil o všechny branky v zápase proti Římovu. Prvním nominovaným z týmu Olešníku "B"/Temelínu je Lukáš ŘÍHA (26), když se do Sestavy kola dostal díky brance a asistenci při vysoké výhře na hřišti ve Stropnici. Dalšími dvěma hráči v nominaci jsou členové hájící stejnou barvu dresu a to v Sokolu Neplachov. Jsou jimi záložník Patrik MOHAMED (27) a spíše útočník Martin DUŠÁK (26), kteří se každý jednou brankou a jednou přihrávkou přičinili na výhře svého týmu v náročném zápase proti soupeři z Borovan.

 

V útoku nebude chybět opora ofenzivních sil leadera soutěže ze Srubce, jímž je René JANOUŠEK (45). Tentokrát on byl střelcem svého týmu, když se mu podařilo vsítit 2 branky do sítě Trhových Svinů "B" a mocně se dotahuje na aktuálně nejlepšího střelce OP a svého spoluhráče Kamila Kubíčka. A poslední dva členové nominované jedenáctky jsou z rezervního týmu Olešníku. Oba skórovali na hřišti Horní Stropnice 2 krát a jen potvrdili aktuální výbornou formu svého týmu z posledních zápasů. Nominovanými hráči, kteří budou bojovat o vaše hlasy, jsou Pavel TOMEK (18) a Jaroslav PEŠEK (27).




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.10.2018 19:26 do 31.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.