SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 21.10.2018

1

Další kolo "trojky" je za námi a před námi dvě poslední. V aktuální sestavě kola najdeme v útoku dva hattrickové střelce, playmakera Adama Maška s Janem Volfem ve středu zálohy a souboj nyní svedou dva brankáři! Věříme, že v top jedenáctce najdete své favority, které podpoříte svými hlasy.

Jesenická rezerva si připsala první body především díky Lukáši Bajerovi, který své spoluhráče několikrát podržel. Souboj o brankáře kola svede s Jiřím Peterkou, který také v nelehkém zápase, byť tak výsledek nevypadá, hodně pomohl k výhře. Na stoperu máme janovského stopera Jana Melče, který byl vzadu neprůstupný a krásně se trefil z přímého kopu. Poslední místo v defenzivě má Robert Janek z Kroučové.

 

V záloze máme hned pět kusů. Pavlíkovské duo Adam Mašek a Josef Trejbal ve středu hřiště diktovali tempo hry. Prvně jmenovaný vsítil úvodní gól a další připravil, jeho spoluhráč plnil černou práci a byl také nesmírně platný. Na výhře Sýkořice se podílel celý tým, nicméně do sestavy kola jsme zařadili Jana Mutinského, který je pro svůj tým v každém utkání veledůležitý. Opomenout nelze ani další dobrý výkon Jana Volfa z Žehrovic, který vstřelil jednou branku svého týmu a opět ukázal, že je klíčovým hráčem.

 

Pár vteřin stačilo na gól Jakubovi Kailovi, který nyní nastoupil na kraji zálohy, kde je jeho místo. V zápase si připsal i asistenci. Top jedenáctku zakončují dva hráči, kteří vstřelili po třech gólech. Ondřej Bechynský zničil hattrickem Čistou, Pavel Bohatý zase pomohl porazit Mšecké Žehrovice.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.10.2018 23:14 do 24.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 10. 2018 19:45
tahle anketa je fakt úplně o hovně, a divím že někdo vůbec ztrácí čas, s tím aby to sem vypisoval...když se do ní zařadí (výborný) gólman Řevničova na místě beka, aby byl následně vytáhnut automatickým hlasovacím programem....ale co no, jsme v ČR...čemu se divím...:) :) jinak je mi úplně u prdele, klidně ať to vyhraje Mickey Mouse