SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 20.10.2018

0

Další kolo za námi a zápasy v něm opět nabídly spoustu zajímavého. O překvapení se postaraly Slabce, které doma porazily Lužnou. Zavidov sehrál výborné utkání s Kněževsí, které sice prohrál, ale rezerva vypadá stabilizovaná a soutěž by tak měla bez potíží dohrát. Věříme, že zde naleznete svého favorita a podpoříte jej svými hlasy.

Senomaty doma ztratily s Pustověty, které vsadily na defenzivní pojetí a od začátku utkání si svůj nastavený styl plnily. I tak se ale Berani dostávali do šancí, proti byl ale výborný Michal Beneš, který byl překonán jen po penaltách. Nutno říci, že výborný výkon v brance podal i Martin Štiller, ale pět inkasovaných branek je hodně. Hředle si připsaly povinné vítězství v Kolešovicích. Dobře zahrál Martin Cibulka, který spolu s dalšími kolegy udržel čisté konto, ale velkou chuť ukázal zejméne va druhé půli a byl u několika gólových momentů. Dva góly Jana Vrábíka pomohly Kněževsi k výhře v Zavidově. Kromě branek opět ukázal tahoun týmu, že je pro svůj tým nepostradatelný.

 

Své místo v obraně má také předstoper Václav Zelenka, který v dresu Městečka odehrál výborný zápas proti Olešné a s ofenzivní silou soupeře měl plné ruce práce. Do utkání s Jesenicí naskočil sice během první půle, hned se ale aklimatizoval a dokonce stihl dát i gól. Bezchybný výkon lubenského Petra Suchého nemůžeme nechat bez povšimnutí. Ve formě nyní hraje Jakub Černý, což dokázal i nyní proti Ohnivcům. Svému celku pomohl jedním gólem, byl nebezpečný. Rezerva Zavidova odehrála vyrovnanou partii s Kněževsí a do poslední chvíle bylo oč hrát. V domácím dresu vynikal Radek Vanický, který si připsal i gól.

 

Překvapení kola se zrodilo ve Slabcích. Zde zavelel Jiří Čiha spolu s ostatními k dobrému a bojovnému výkonu, kterým Slabce porazily Lužnou. V dresu Baníku Lubná opět kmital po lajně aktivní a nebezpečný Marián Bok, který vsítil šestý gól do jesenické sítě a byl pro soupeře neustálou hrozbou. Petr Volf začal v záloze, poté se ale přesunul do útoku a řádil. V zápase si připsal dvě branky, které mu byly odměnou za skvěle odvedenou práci. Posledním v sestavě kola je slabecký Tomáš Macák, který zavelel k porážce luženské Sparty.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.10.2018 22:59 do 24.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.