SESTAVA KOLA - 11.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 21.10.2018

0

Další kolo za námi a zápasy v něm opět nabídly spousty zajímavého. Napínavé bylo jihočeské derby, Hořovicko drželo tempo s Čížovou nebo o svou neporazitelnost přišla Admira v Mariánských Lázních, které odehrály takticky výborné utkání. Věříme, že v top jedenáctce najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy!

Čížová sehrála těžký zápas s Hořovickem. Zvládla ho vítězně, na čemž měl velký podíl Jaroslav Novák, který své spoluhráče několikrát podržel. Doubravka odehrála slušný zápas s Aritmou a došla si pro nejtěsnější možné vítězství. Z defenzivní řady zahrál výborně David Novák, který pomohl k čistému kontu. Za rakovnické SK nešlo přehlédnout výborný výkon Petra Duchoně. Vzadu působil bezchybně a své odvedl i v ofenzivní části, když na něj byla penalta. Mariánské Lázně nejenže připravily o neporazitelnost Admiru, ale také ji nedovolily ani skórovat, na čemž měl obrovskou zásluhu i skvěle hrající stoper Zdeněk Štěpán.

 

Hořovicko sehrálo s Čížovou vyrovnanou partii. Tentokrát vyčníval na pravém beku Jaroslav Kuchař, kterému se spolu s dalšími podařilo eliminovat nebezpečného Jirouše. Rezerva Táborska měla blízko k bodu v jihočeském derby, ale v samém závěru byla "popravena". Výborné utkání odehrál Petr Nerad. Aritma v Plzni sice padla, ale v záloze odehrál hodně slušné utkání Jan Beneš, který si své místo v sestavě kola zaslouží. Ofenzivní záložník Čížové a zároveň jeden z nejlepších hráčů soutěže vůbec, to jest Petr Janda. S Hořovickem rozhodl individuální akcí o zisku tří bodů a pro svůj tým byl opět nepostradatelný.

 

Doubravka také brala body díky jednomu muži a tím byl Daniel Sýs, který se dostával do šancí a jednu takovou proměnil. Jelikož byl jediným, kdo se trefil, tak má na konečném výsledku hodně velký podíl a zde má své místo. Jihočeské derby rozhodl v poslední minutě Aleš Kutner, který v tomto utkání vstřelil již druhou branku a poslal domácí tým a fanoušky do vytržení. Mariánské Lázně porazily Admiru také díky výbornému výkonu Františka Nedbalého, jenž se zapsal také do statistik a byl pro svůj tým důležitý.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.10.2018 22:44 do 24.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.