SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 21.10.2018

0

OP na Českobudějovicku pokračoval o víkendu 11. kolem a výsledky byly takové, že se nám horní i spodní část tabulky bodově srovnala. Díky zaváhání rezervy Hluboké na hřišti v Borovanech se zpátky na první příčku průběžné tabulky podzimní části vrátilo mužstvo ze Srubce, které si poradilo vysokým rozdílem na domácím hřišti se soupeřem z Neplachova. Na 2. místo se posunuli díky vítězství nad nováčkem ze Žabovřesk hráči ze Zlivi. Rudolfov "B" nabírající v posledních zápasech neskutečnou formu možná překvapivě podlehl soupeři z Lokomotivy ČB "B" na jeho hřišti, byť po poločase vedl o dvě branky. Dva zápasy se odehrály mezi soupeři ze spodních pater tabulky. Zde bylo úspěšné mužstvo Úsilného na hřišti Římova a Horní Stropnice si doma poradila s rezervním celkem Jankova. V posledním zápase se na hřišti v Temelíně body dělily mezi domácí rezervou Olešníku a Trhovými Sviny "B".

Na brankové čáře předvedl opět skvělý výkon gólman Ondřej CIHLA (32), který sice obdržel jednu branku proti celku z Trhových Svin "B", ale jinak bezchybným a jistým výkonem pomohl získat svému týmu FK Olešníku "B"/Temelínu na domácím hřišti alespoň bod.

 

Z týmu TJ Slavoj Srubec, který v tomto kole zaznamenal nejvýraznější výhru, se do neprůchozí obrany postavil zkušený bek František ŠÁLEK (37) a svůj výkon okořenil i jednou vstřelenou brankou. Dalším obáncem, který se gólově prosadil je hráč a zároveň kapitán TJ Lokomotivy ČB "B" Jonáš ZÝKA (33), jemuž byla v oficiálním zápase sice branka upřena, ale on byl skutečným úspěšným exekutorem pokutového kopu ve vítězném zápase s rezervou Rudolfova. Třetím bekem do party je zástupce a kapitán z týmu FK Calofrig Borovany a zároveň jeden z dvojice nejstarších a nejzkušenějších hráčů v této Sestavě kola Miroslav RAČÁK (49). Byl jedním z pevných stavebních kamenů svého týmu při výhře nad leaderem z Hluboké "B".

 

V záložní řadě máme dva čistokrevné záložníky, které poté už doplňují hráči působící spíše v útočných prostorách. Ale protože se útočníci v tomto kole činili, nemohlo tomu být jinak. Jedním z dvojice záložníků je Jakub DANIEL (27) z týmu TJ Sokol ŘÍMOV za své dvě vstřelené branky do sítě Úsilného, které ale body nepřinesly. Druhým dvougólovým střelcem, který měl jistě větší radost ze svých tref je Jakub SLAVÍK (19), jenž pomohl svému týmu ze Zlivi ovládnout zápas se soupeřem ze Žabovřesk. Dále do záložní řady byli zařazeni dva zástupci z celku SK Úsilného, který vyloupil soupeře z Římova. Dvěma góly se na výhře podílel Petr VAZAČ (37) a brankou plus asistencí druhý z dvojice nejstarších a nejzkušenějších zástupců v Sestavě kola Stanislav DUBSKÝ (49).

 

V útoku asi nejvíce bude vyčnívat nejzářivější hráč tohoto kola a jediný střelec hattricku, který hájí barvy týmu TJ Slavoj Srubec Kamil Kubíček (34). Dalším nominovaným hráčem je Pavel KŘÍŽ (30), který dvěma brankami pomohl výrazně k vítěznému obratu v zápasu své TJ Lokomotivy ČB "B" nad soupeřem z Rudolfova "B". Sestavu kola uzavírá poslední dvougólový hráč kola, jímž je člen celku TJ Hraničář Horní Stropnice Tomáš KOŘÍNEK (20). Ten svými góly přispěl k porážce rezervního mužstva z Jankova.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.10.2018 21:23 do 24.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.