SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 14.10.2018

0

10. kolo OP Českobudějovicka bylo plné vynikajících individuálních i týmových výkonů. Nebylo vůbec snadné vybrat spravedlivě jedenáctku statečných, kteří se poperou v Sestavě kola o vaše hlasy a finální titul Hráče kola. V uplynulém kole rezerva Rudolfova potvrdila svoji formu z posledních duelů a na domácím hřišti vysoko zvítězila nad Římovem. Vysokým rozdílem vyhrály také na venkovních hřištích týmy Olešníku "B"/Temelínu nad Neplachovem a Zliv v Úsilném. Z venku si také přivezly všechny body Borovany ze Žabovřesk a Lokomotiva ČB "B" z Jankova "B". Na domácích hřištích pak uspěla mužstva rezervy Trhových Svinů nad Horní Stropnicí a v zápase kole mezi druhým a prvním týmem si poradila domácí Hluboká "B" s týmem ze Srubce...

Z několika možných variant na post brankáře kola jsme vybrali zástupce týmu FK Olešník "B"/Temelín Ondřeje CIHLU (32). Nejen že se mu v tomto kole podařilo vychytat 2 čisté konto v podzimní části, ale co více, zasloužil se o něj i chycenou penaltou v závěru zápasu a jeho tým si odvezl vítězství z Neplachova.

 

Prvním nominovaným obráncem je Josef PROCHÁZKA (39) z týmu TJ Hluboká nad Vltavou "B", jenž se podílel gólem na porážce soupeře ze Srubce a tím svému týmu pomohl k posunu na průběžné první místo tabulky. David BRŮHA (20) je mladý hráč rezervy TJ Spartak Trhové Sviny a taktéž se podílel jednou brankou na porážce soupeře z Horní Stropnice. Třetím do party v obranné lajné, ale jinak čistokrevný záložník je Aleš PILÁT (37), hráč týmu FK Calofrig Borovany si v kanadském systému bodování připsal 1+2 při výhře na hřišti Žabovřesek.

 

Stejným bodovým přídělem, tudíž brankou a dvěma přihrávkami, se ve stejném zápase zaskvěl další hráč mužstva TJ Calofrig Borovany Martin TOMÁŠEK (24). Ze zápasu, kde se zrodila nejvyšší výhra kola, se na sedmi vstřelených brankách SK Rudolfova "B" po dvou zásazích na každé straně podíleli mladí hráči záložní řady Jaroslav MACHOVEC (20) a Adam JANURA (18). Druhým hráčem, který je v Sestavě kola zástupcem barev FK Olešník "B"/Temelín se jmenuje Miroslav TRESSL (24). Tento hráč proměnil pokutový kop a poté druhým gólem v zápase stvrdil výhru svého týmu na hřišti v Neplachově.

 

Útočnou řadu máme obsazenou dvěma dvougólovými hráči. První z nich je Robert FOŠUM (27) z týmu TJ Lokomotiva ČB "B", když svými zásahy rozhodl o těsné výhře na hřišti rezervy Jankova. Druhým střelcem je zástupce z týmu SK Zliv Milan ĎURICA (32), jenž se už jednou Hráčem kola stal a tentokrát se do nominace dostal za 2+1 při výhře na hřišti v Úsilném. Jedenáctku hráčů v Sestavě kola doplňuje zkušený snajpr René JANOUŠEK (45) hájící barvy TJ Slavoj Srubec, byť jeho branka a gólová přihrávka nestačily na bodový zisk ze hřiště na Hluboké.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.10.2018 23:59 do 17.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.