SESTAVA KOLA - 10.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 14.10.2018

0

V dalším kole zvítězili pražské týmy jednogólovým vítězstvím, Beroun si doma zastřílel nebo Táborsko zdolalo Sedlčany. My vám nyní přinášíme top jedenáctku, která dostala důvěru po desátém kolo. Věříme, že zde najdete své favority a podpoříte je svými hlasy.

Proti Čížové předvedl Martin Jungr několik dobrých zákroků a tým se na něj mohl spolehnout. Vychytal čisté konto. Spolu s ním působil bezchybně v defenzivě Jan Martinic, který si tak drží svůj vysoký standard. Byť Rakovník prohrál, tak obrana v čele s Pavlem Bestou působila kontaktně. Exbaníkovec výborně organizoval defenzivní řadu. Na postu defenzivního záložníka se blýskl Jakub Kopřiva, který se proti Sedlčanům prosadil i gólově.

 

Jindřichův Hradec se zvedá a nyní předvedl dobrý výkon v jeho dresu Filip Votava, který si také připsal jednu branku. Ve středu hřiště operoval výborně za rezervu Táborska talentovaný Martin Berešík. Svou rychlostí opět zlobil Lukáš Krásný, který připravil branky pro Karla Krejčího. Posledním hráčem v záložní řadě je Marek Skopový. Byť jeho Tachov nebodoval, výkon tohoto hráče stojí za zmínku.

 

Hattrick Karla Krejčího nelze přehlédnout. Pro Klatovy velmi důležitý hráč, což dokázal nejen v tomto zápase. Jedinou brankou rozhodl o vítězi David Macháček. Nemá až takové herní vytížení, a tak jeho branka dodá nejen týmu, ale samotnému hráči větší klid. Posledním je opět Tomáš Lhotka. Jednu branku dal, druhou připravil. Pro Beroun také nepostradatelný.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.10.2018 22:37 do 17.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.