SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 14.10.2018

0

Osmé kolo je za námi, a tak vám přinášíme jeho ideální sestavu. Kdo získá váš hlas v anektě o hráče kola? Bude to jeden z bratří Šormů, stálice výběrů Petr Bouška, nebo někdo úplně jiný? Pročtěte si medailonky jednotlivých borců a rozhodněte se.

Kapitán Bohemie Poděbrady B Jakub Málek jednou inkasoval, ale vytáhl několik pohotových zákroků, které jeho mužstvu pomohly uhrát remízu se semickou rezervou.

V defenzivě poděbradské Bohemie se dobře prezentoval i Ondřej Bareš. Za Poděbrady - ovšem za Slovan - nás příkladným plněním obranných úkolů zaujal ještě Marek Švára. Obrannou trojici pak uzavřeme Vlastimilem Kuncem z Rožďalovic.

Seletice dotáhl k vítězství nad Kovanicemi mnoha přesnými pasy, ale hlavně dvěma góly Václav Klepač. Luboš Nastoupil vstřelil pohledný gól a navíc zaujal svým přehledem a tvořením hry, kdy rozdal mnoho přihrávek z první. Kněžické duo Patrik Hochmal - Pavel Šorm se rovnoměrně podělilo o čtyři góly.

Kanonýr Dominik Hora opět skóroval, a to rovnou dvakrát. Václav Šorm nastřílel hattrick, Petr Bouška pak uchvátil čtyřmi asistencemi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.10.2018 19:34 do 17.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.