SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 07.10.2018

0

Jako každý týden Vám přinášíme ideální sestavu kola městského přeboru. Opět také můžete hlasovat pro Vašeho favorita v anketě hráč kola.

Václav Kolařík (Prazdroj) – Kolařík inkasoval v duelu s béčkem Černic až v závěru z penalty a pomohl tak nováčkovi k výhře 2:1.

 

Jiří Krejčí (Litice) – Krejčí pomohl Liticím k vítězství 5:1 v Chotíkově hned dvěma zásahy, což byla pro hosty velká událost. Jednalo se totiž o jeho první dva góly v dresu A-týmu. „V kariéře dal snad jeden gól za dorost a jeden za béčko,“ smál se vedoucí Litic Stanislav Voves. Krejčí navíc tradičně velmi dobře zastal i své defenzivní povinnosti, kdy vyhrál většinu obranných hlaviček.

 

Tomáš Aschenbrenner (Litice) – Další hráč Litic. Letní posilu si v klubu nemohou vynachválit, v Chotíkově se Aschenbrenner prosadil i střelecky.

 

Jakub Černý (Smíchov) – Fotbalista Smíchova sice Chrástu gól nedal, ale svou rychlostí dělal obraně soupeře velké problémy.

 

Tomáš Glazer (Dýšina) – Glazer pokračuje ve své krasojízdě. Vochovu nasypal další dva góly a už je devíti zásahy druhým nejlepším střelcem soutěže.

 

Martin Fryček (Zruč B) – Fryček zastal v duelu s Unionem spoustu práce ve středu hřiště. Z ní těžili jeho spoluhráči, kteří nastříleli soupeři hned půltucet gólů.

 

Patrik Kočí (Hradiště) – Kočí bývá v duelech Hradiště hodně vidět, ale v poslední době se trochu zasekl střelecky. To tentokrát neplatilo, proti Rapidu se trefil dvakrát.

 

Zdeněk Paul (Lhota B) – Paul vstřelil oba góly rezervy Lhoty v utkání s Druztovou. Hosté ale v závěru vyrovnali a na penalty byli šťastnější.

 

Jakub Pěč (Dýšina) – Mladíček Pěč je pro Dýšinu velkou nadějí. Své kvality ukázal i proti Vochovu, když dokonce dvakrát skóroval.

 

Dominik Sperl (Zruč B) – Sperl přispěl k vysoké výhře béčka Zruče na půdě Unionu hattrickem.

 

Patrik Matula (Prazdroj) – Matula patří ke klíčovým hráčům Prazdroje. Šikovný útočník to potvrdil i proti béčku Černic. Ve druhém poločase vymotal celou obranu soupeře a krásným gólem zvýšil na 2:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.10.2018 11:44 do 10.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.