SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 07.10.2018

0

Sestava 7. kola soutěže je již připravena. Do středečního poledne samozřejmě můžete posílat Vaše hlasy v anketě o hráče kola.

Vladimír Horáček (Kdyně) – Kdyně sice Bělé podlehla, ale díky brankáři Horáčkovi mohla až do konce pošilhávat i po bodovém zisku. Strážce domácí svatyně soupeři pochytal řadu šancí a držel své spoluhráče ve hře.

 

Jan Chmelík (Chodov) – Obránce Chodova se už v 11. minutě duelu v Kozolupech prosadil střelecky a přispěl k výhře svého týmu v poměru 3:1.

 

Petr Houda (Dlouhý Újezd) – Ve šlágru kola proti Mrákovu otevřel hned v 5. minutě skóre zápasu. Lídr tabulky i díky němu zvítězil 5:1.

 

Tomáš Sykal (Chodová Planá) – Chodová Planá se rozjela, což tentokrát odnesla Koloveč. Do střelecké listiny se zapsal i spíše sváteční střelec Sykal, jenž v závěru uzavřel skóre na konečných 8:1.

 

Petr Holar (Chodov) – Petr Holar patří k tradičním oporám Chodova. To potvrdil i v utkání na hřišti Kozolup, kde zásahem na konci první půle zvyšoval už na třígólový rozdíl.

 

Dominik Sovka (Planá) – Planá se trápí. V domácím duelu proti Chodskému Újezdu držel její prapor alespoň Dominik Sovka, který vstřelil oba góly svého týmu.

 

René Táborek (Chodová Planá) – Chodovou Planou většinou střelecky táhne kanonýr Pavel Chval, ovšem v zápase v Kolovči převzal jeho úlohu Táborek. Ten se po příchodu z nižší soutěže úrovni 1.B třídy rychle přizpůsobil, což tentokrát potvrdil dokonce hattrickem.

 

Erik Eger (Úněšov) – Úněšovskou ofenzivu v zápase v Kozolupech táhla především dvojice Erik Eger – Šebek. Prvně jmenovaný vstřelil gól a svou aktivitou neustále motal hlavy obráncům soupeře.

 

Maksym Samek (Chodský Újezd) – Samek se dvakrát trefil v utkání v Plané a pomohl nováčkovi k poměrně jasné výhře 5:2.

 

Petr Pikl (Chodský Újezd) – Dvakrát do brány Plané zamířil také Petr Pikl.

 

Jan Šebek (Úněšov) – Jak už bylo řečeno, s Egerem defenzivu Postřekova pořádně proháněli. Šebek zamířil do černého dokonce dvakrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.10.2018 11:21 do 10.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.