SESTAVA KOLA - 9.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 07.10.2018

0

Deváté kolo za námi a opět přinášíme dle našeho výběru to nejlepší, co uplynulý víkend nabídl. V nominaci bylo přes třicet hráčů, a tak nebylo lehké vybrat top jedenáctku. Zajímavostí v tomto kole je šest venkovních výher v základní hrací době z celkových osmi zápasů. Jen jeden zápas skončil nerozhodně a další jeden vyhráli domácí. Věříme, že zde najdete svého favorita, kterého podpoříte svými hlasy.

V brance má své místo Jaroslav Rojík, který vychytal v těžkém zápasem na hřišti Čížové čisté konto a pomohl svému celku k velmi cennému vítězství dobrými zákroky. Obrannou čtyřku načíná Jan Martinic, který jedním gólem přispěl k výhře v Tachově. Podal také bezchybný výkon v defenzivní řadě. Těžký zápas čekal na Aritmu, která zajížděla do Mariánek. Zde hrála dlouhou dobu v deseti, a tak byla pražská defenziva pod obrovským tlakem. Daniel Frnoch ale v obranné linii vyčníval a dopomohl svému týmu ke třem bodům v oslabení.

 

Hořovicko má za sebou těžký zápas v Dobříši. Těžký a také vítězný, i když dlouho odolávalo náporu domácích. Obrana ale byla skvěle řízena Jiřím Machurkou a udržela čisté konto. Posledním obráncem je berounský David Počta, který pomáhal v ofenzivní části a vzadu si odehrál své. Svým výkonem pomohl k výhře nad Táborskem. Druhým zástupcem z Klatov je jednogólový Tomáš Jůda, který se také velmi velkým dílem podílel na porážce dosud neporažené Čížové. Další neskutečný výkon předvedl Štěpán Zahálka, který v každém zápase dokazuje svou důležitost pro Admiru. Nyní ale ukázal, že je pro tuto soutěž nadstandardním hráčem. Spolu s ním je ve středu hřiště Pavel Krejčí, který své Doubravce pomohl dvěma góly k remíze se Sedlčany. Také důležitý hráč pro plzeňský tým.

 

Na pravém křídle dělal neustálé problémy Aritmě kapitán Michal Drahorád. Ten odehrál výborně utkání a byl hrozbou pro soupeře, Mariánkám to ale body nepřineslo. Útočné duo načne Aleš Kutner. Ten si připsal jednu branku proti Jindřichovu Hradci, ale i přes jeho výborný výkon nebrala Soběslav ani bod. Na druhé straně byl šťastnější Martin Toman. Ten se trefil hned dvakrát a utkání rozhodl dvě minuty před koncem. Velmi cenné body a dva góly byly odměnou za výborný výkon tohoto útočníka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.10.2018 23:07 do 10.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.