SESTAVA KOLA - 10.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 07.10.2018

0

Máme za sebou další zajímavé kolo, ze všech jeho utkání si můžete přečíst reportáže i s některými ohlasy zástupců týmů. A kdo se dostal do ideální jedenáctky kola? Podívejte se a případně i zahlasujte pro svého favorita. Kdo se stane hráčem 10.kola? 

Několik hráčů podalo velmi kvalitní výkony. Začněme tedy od brankáře. Petr Chalupa sice nedovedl svůj tým k výhře, ale hlavně díky němu zůstavala chotěbořská juniorka stále ve hře a neodvezla si debakl. 

 

Do tříčlenné obranné řady jsme protentokrát zvolili dvojici Fialů z Rozsochatce - Jakuba a Dominika, kteří pomohli k čistému kontu. Dále to je Jan Pecha z Černíče, který se přičnil o to stejné. 

 

V záloze nesmí pro toto kolo chybět Lovětínský, který rozhodl dobře zahraným kopem v závěru zápasu. Marek Drlík z Pohledu zase vstřelil gól v Borové a nominaci si jistě také zaslouží. Dalším záložníkem je Pavel Blažek z Lučice, který pomohl dvěma góly k demolici juniorky Brodu. A v neposlední řadě také Tomáš Pokorný, který režíroval výhru Antonínova Dolu v Šmolovech. 

 

Za Tis Filip Radil, za Nový Rychnov Tomáš Faltýnek a za Rozsochatec Jakub Bílek. To jsou útočníci, kteří budou v sestavě kola bojovat o vaše hlasy jako střelci gólů svých týmu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.10.2018 15:39 do 10.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.