SESTAVA KOLA - 8.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 30.09.2018

0

Nejvíce branek nabídlo utkání Hořovicka se Soběslaví, čtyřikrát se dostalo na penaltový rozstřel. Opět bylo z čeho vybírat a my doufáme, že si v top jedenáctce vyberete svého favorita, kterého podpoříte hlasy.

Pro tentokrát máme v sestavě dva brankáře. Jaroslav Novák zachytal na Aritmě výborné utkání a pomohl svému týmu k zisku tří bodů několika dobrými zákroky a čistým kontem. To udržel i Dan Houdek, který navíc čaroval v penaltovém rozstřelu, kdy chytil všechny čtyři pokusy! Bezchybně fungovala obranná dvojice Jindřichova Hradce v podobě Mikuláše Jáši a Michala Völfela, která to měla proti výborně hrajícímu Berounu hodně těžké a na cenném vítězství mají velký podíl. Za Klatovy odehrál vzadu dobrý zápas David Žáček, který se může pyšnit tím, že soupeři nedovolil skórovat.

 

Rezerva Táborska si připsala druhé vítězství a tým táhl dobrým výkonem ve středu hřiště Martin Bereštík. Defenzivní činnost si výborně odbil také Jan Martinic, který byl důležitým článkem v těžkém zápase s Dobříší. Beroun odehrál výborný zápas a i on tu má svého zástupce v podobě Petera Pipišky. Mladý a nadějný fotbalista rakovnického SK odehrál výborné utkání v Sedlčanech. Řeč je o Robertu Hamouzovi, který vyčníval.

 

Za Čížovou opět odehrál výborný zápas zkušený Petr Janda. Svým bezchybným výkonem pomohl k nejtěsněji možné výhře na hřišti Aritmy. Dvougólový Pavel Novotný pomohl porazit Soběslav. Jeho zásahy byly nesmírně důležité, neboť zápas se Soběslaví byl náročný a do poslední minuty bylo oč hrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.10.2018 22:32 do 03.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.