SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 29.09.2018

0

Za námi je kolo extrémně bohaté na góly. Na jeden zápas padlo v průměru 7,86 gólu, což je paráda! Přestřelka v Kněževsi, devastace Slabec a Kolešovic a mnohé další. Dva hráči vstřelili po šesti gólech. Bylo opravdu z čeho vybírat, složit by se daly hned dvě jedenáctky, ale bohužel je počet míst omezený. Věříme, že zde najdete svého favorita a podpoříte jej hlasy.

Vychytaná nula a výborný výkon Michala Pokorného pomohly Baníku k výhře nad ještě loni týmem hrající krjaskou soutěž. Milan Krejčí odehrál výborný zápas a byť se to výsledkově nezná, dle slov Jiřího Kučery nebýt tohoto poctivého fotbalisty, inkasovala by Kněževes více branek. Na stoperu si znovu odehrál svůj lepší zápas Tomáš Rendl, který spolu s defenzivními parťáky dovolil Jesenici skórovat pouze jednou. Za Mšec se opět ukázal Petr Heller, když si připsal jak asistenci, tak gól.

 

Ve středu zálohy dominoval Ondřej Zázvorka, který otevřel gólem zápas proti Olešné a byl středobodem celého dění. Nestárnoucí a do poslední minuty při chuti hrající Jaromír Knap opět předvedl výborný výkon. Střed hřiště opanoval a rozdával přesné míče. Odměnou mu byl jeden gól. Šest gólů Lukáše Majby nemůže zůstat bez povšimnutí. Stejně tak jako zápas Mariána Boka, který neúnavně obtěžoval luženskou defenzivu a připsal si dvě branky.

 

Útočná trojka je jasná. Nebylo jiné volby než útočného dua Pustovět. Jaroslav Daniš se trefil šestkrát, jeho kolega Radek Truksa čtyřikrát. Oba si tak vychutnaly Slabce. Do party k ním patří Dmytro Moroz, který proti Kněževsi odehrál taktéž výborný zápas, ve kterém se trefil dvakrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.10.2018 22:17 do 03.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.