SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 23.09.2018

0

Uplynulé kolo sice moc branek nenabídlo, i tak ale bylo z čeho brát. Krásný gól, který by mohl aspirovat na gól roku, vstřelil Weis nebo v brance zářil Řepka. Věříme, že najdete v tradiční sestavě kola svého favorita a podpoříte ho hlasy.

Do brány jsme postavili Zdeňka Řepku, který si připsal několik hezkých zákroků a zápas dokončil s čistým štítem. V tomto kole zazářila vinařická obrana, jmenovitě David Čampulka a Daniel Sirůček, díky kterým si Vinařice připsaly do tabulky další body. Dalším obráncem je Jan Suchopárek z Družce, kterému by kdejaký mladík mohl závidět s jakým přehledem a umem na trávníku stále působí. 

 

Sázka na zkušenosti se Družci vyplácí, to prokazují i výkony Otakara Mačury. Rezerva SK Rakovníka letos šlape jako dobře promazaný stroj, a tak v našem výběru nemůžou chybět ani Michal Fojtík a Zdeněk Weis, kteří rozhodně patří mezi strůjce štěstí tohoto týmu. Další záložník v naší sestavě je Martin Medřický, který dopomohl Lišanům k tomu nejtěsnějšímu vítězství. Vrané koně sice v tomto kole padly, ale Lukáš Kalous se rozhodně za svůj výkon stydět nemusí. 

 

Nesmíme zapomenout na výkon Martina Žahoura, který jeden gól připravil a druhý dal, a tak Slaný mohlo slavit. Sestavu nám uzavírá Tomáš Korčák, jelikož rozhodl o vítězství svého týmu dvěma góly. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.09.2018 10:25 do 26.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.