SESTAVA KOLA - 5.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 23.09.2018

0

Ideální jedenáctka 5. kola byla zveřejněna. Hlasování o hráče kola opět poběží až do středečního poledne, tak nezapomeňte posílat své hlasy!

Jan Vacín (Uněšov) – Teprve sedmnáctiletý brankář Uněšova ukázal v Kolovči, že je jedničkou Slavie právem. Svému týmu pomohl vítězství 2:1 několika výbornými zákroky.

 

René Táborek (Chodová Planá) – Táborek je velmi platnou posilou Chodové Plané. V derby na hřišti Plané se trefil už v 5. minutě a připsal si první gól v dresu svého nového klubu.

 

Petr Farkaš (Krchleby) – Gólem v 79. minutě zajistil nováčkovi bod v souboji s favorizovanou Bělou.

 

Patrik Hána (Dlouhý Újezd) – Dlouhý Újezd prohrával v Kdyni už 0:2, ale nakonec ještě dokázal zvítězit. Hána vstřelil důležitý gól na 2:2.

 

Jaroslav Stýskal (Mrákov) – Mrákov v Postřekově pouze dotahoval skóre. Prohrával 0:2, 1:3 a 2:4. I díky Stýskalovi hosté dokázali alespoň vyrovnat. Hostující záložník skóroval dvakrát, právě strefou v nastavení poslal duel do penaltového rozstřelu.

 

Lukáš Svoboda (Postřekov) – Svoboda poslal Postřekov do vedení hned z první akce v úvodní minutě. I v dalším průběhu zápasu hrál velmi dobře.

 

Michael Džugan (Kdyně) – Kdyně vedla nad Dlouhým Újezdem už 2:0. Byť slibně rozehraný zápas nedovedla k bodovému zisku, tak Džugan si zaslouží vyzdvihnout. Vždyť obstaral obě trefy svého týmu.

 

Jakub Mižář (Uněšov) – Uněšov se na hřišti Kolovče na tři body až nečekaně nadřel. Velkou zásluhu na výhře favorita má kapitán Mižár, který byů po celý zápas vidět a v 60. minutě sá zvyšoval na 2:0.

 

Radim Ebebhöf (Bělá) – Ebenhöf šel na hřiště až ve druhém poločase místo zraněného Jariny. Hru Bělé oživil a hned v 53. minutě dokonce otevřel skóre utkání.

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Také v 5. kole byl vidět Pavel Chval. Planá sice nejprve snížila po jeho chybě na 1:2, ovšem v závěru to Chval svým spoluhráčům bohatě vynahradil. Nejprve proměnil penaltu a v nastavení si ještě doslova pohrál s obranou soupeře. V 5 zápasech zaznamenal úctyhodných 12 tref!

 

Jakub Čech (Kozolupy) – Kozolupy poprvé v sezóně zvítězily, na čemž má velkou zásluhu také Jakub Čech. Loni nejlepší střelec tohoto týmu zabral v pravý čas, trefil se dvakrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.09.2018 06:24 do 26.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.