SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 22.09.2018

0

Páte kolo nabídlo spoustu zajímavého. Pustověty sahaly po bodech v Jesenici, ale ztroskotaly v koncovce. Šlágr kola se odehrál ve Hředlích, kde se o body prala Kněževes nebo suverénní výhru Senomat nad Městečkem. Věříme, že v tradiční sestavě kola najdete svého favorita a podpoříte ho hlasy.

Proti Zavidovu výborně zachytal Pavel Doubrava, který zaslouženě udržel čisté konto. Jediným hráčem Jesenice, jehož výkon stojí za zmínku, je Jaroslav Mutínský. Za Rynholec byl neomylný na stoperu Marek Kedroň, na kterém stála defenziva Baníku. Svůj vysoký standard si opět odehrál Milan Krejčí. Za Olešnou se netradičně trefil Radim Topinka a to hned třikrát! Ústřední postavou Hředlí byl Jan Sláma, který exceloval ve středu hřiště a připravil většinu útočných akcí.

 

Branku sice nedal, ale odvedl obrovské penzum práce. Dmytro Moroz odehrál další dobré utkání, připsal si i asistenci. Za Lužnou se symbolicky prosadil její nejlepší hráč na hřišti Robert Grill. Za Kněževes se dvakrát trefil mladý Ondřej Neveďal, který tak pomohl dobrým výkonem k zisku bodů. Dva góly Radka Poláška opět pomohly Olešné, nyní to odnesly Slabce. Útočník Olešné měl i premiéru na lavičce A-týmu Tatranu, která mu nevyšla. Poslední místo v sestavě má autor hattricku Jakub Vávra.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.09.2018 00:04 do 26.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.