SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 23.09.2018

0

V 7.kole OP Českobudějovicka se nám tentokrát nezrodil žádný jednoznačný výsledek. Většina zápasů skončila rozdílem jednoho gólu, v jednom případě o dva góly a zápas Neplachova s Jankovem „B“ skončil remízou. Opět bylo velmi těžké vybrat nejlepší jedenáctku do Sestavy kola. Byl hojný počet záložníků, kteří nejvíce vyčnívali a tentokrát i brankářských postů, tak jsme snad vybrali správně a hlavně ty hráče, kteří si své místo po tomto kole plně zasloužili. Vy se zvesela můžete pustit do hlasování pro vašeho favorita…

Zástupcem do branky jsme zvolili hráče z týmu Neplachova, který se postavil mezi tři tyče a je jím Marek DVOŘÁK (22). Mladý brankář přehledem a výkonem hlavně v druhé půli zápasu pomohl svému týmu získat bod proti soupeři z Jankova B.

 

Obrannou řadu nám opět vyztuží velezkušený obránce Zlivi Karel VOJČ (42), který se k týmu připojil v průběhu podzimní sezóny a stal se pevným kamenem obranných řad. Vedle něj bude o Hráče kola bojovat Jan HONNER (26) z rezervního mužstva Jankova, jenž pomohl k bodu ze hřiště Neplachova. Třetím do party je Jan HEKRDLA (32) z vedoucího mužstva soutěže ze Srubce, který gólem přispěl k výhře svého týmu nad rezervou Rudolfova.

 

Ze stejného zápasu je do záložní řady nominovaný jeho spoluhráč a hlavně velmi zkušený záložník Pavel KALINA (48), který se stejně tak podílel gólem na vítězství svého týmu ze Srubce. Kapitán týmu Borovan Martin TOMÁŠEK (24), je dalším nominovaným, protože otevřel skóre v zápase s Lokomotivou B a zavelel tak k cestě za třemi body. Pavel POKORNÝ (27) z týmu Žabovřesk se zasloužil zase rozhodujícím druhým gólem o vítězství na hřišti v Horní Stropnici. Z rezervního týmu Trhových Svin je nominován jediný dvougólový hráč David TISOŇ (23), přestože jeho branky nestačily na nějaký bodový zisk v duelu s Hlubokou B. Naopak vítězný tým v tomto zápase rezervu Hluboké reprezentuje v Sestavě kola Lukáš ADAM (29), jenž přispěl jedním gólovým příspěvkem.

 

V útoku je pak Jaroslav PEŠEK (27) z týmu Olešník B/Temelín, jenž gólem pomohl zdolat na domácím hřišti soupeře z Úsilného. A posledním nominovaným je druhý zástupce mužstva ze Žabovřesk Jakub HÁLA (25), který srovnal stav skóre svým gólem na hřišti ve Stropnici a zavelel tak ke konečnému vítěznému obratu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.09.2018 22:50 do 26.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.