SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 16.09.2018

0

Další kolo je za námi a opět přinášíme tradiční sestavu kola, byť s menším opožděním. Hlasovat pro svého favorita budete moci do čtvrtka 20:00 hodin!

Sýkořice sice prohrály v Janově, ale nebýt Davida Růžičky, tak byl rozdíl daleko vyšší. To samé se dá říci o Oráčově, ze kterého má v sestavě místo Radek Vachtl. Janovský stoper Václav Kinter si plnil zodpovědně defenzivní úkoly a přidal k ním vstřelený gól. Zdeněk Šmíd působil v obranné řadě Čistě jistě a byl problém přes něj přejít. Odměnou mu byl šťastně vstřelený gól. Když bude Jesenice v úzkých, on ji v tom nenechá. Josef Kougl je obětavý fotbalista, proti Řevničovu zahrál dobrý zápas, za víkend druhý.

 

Další výhra Mšeckých Žehrovic, ke které pomohl Petr Kureš dvěma zásahy. Za Janov odehrál opět výborné utkání Javor Bečirovič, který zde také nesmí chybět. Vít Lukáč sice neskóroval, pro svůj tým byl ale velmi platný a pomohl prodloužit vítěznou šňůru. Ve středu zálohy zahrál dobrý zápas branovský Michal Rasocha. Připsal si i asistenci, když poslal míč do břevna a od něj se odrazil na hlavu Zítka.

 

Záložní řadu uzavířá druhý hráč ze Sýkořice, kterým je Vasile Stanciu. Jednu branku dal, dostal se do další šance, ale druhou nepřidal. Poslední v sestavě kola je Jan Kolek, který vsítil důležitý gól jesenickému béčku do kabiny a i díky jeho trefě a dobrému výkonu bral Řevničov plný počet bodů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.09.2018 01:02 do 20.09.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.