SESTAVA KOLA - 4.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.09.2018

0

Ideální jedenáctka 4. kola městského přeboruje zveřejněna! Až do středečního poledne můžete hlasovat pro Vašeho favorita v anketě o hráče kola.

Jan Dvořák (Vochov) – Vochovským fotbalistům se v úvodu sezóny daří. Tentokrát přehráli na domácím hřišti béčko Chotíkova 3:0. Zas tak jednoznačný zápas to ale nebyl. Domácí dlouho vedli jen o jeden gól, na čemž měl velkou zásluhu i brankář Dvořák, který svůj tým podržel několika výbornými zákroky.

 

Radek Tyll (Smíchov) – Smíchovští snadno porazili béčko Lhoty. Obranu, která poprvé v sezóně udržela čisté konto, řídil Radek Tyll.

 

Pavel Vacek (Litice) – Litický kapitán velel svému týmu i v dalším vítězném utkání. Proti rezervě Rapidu navíc krásnou trefou uzavřel skóre na konečných 5:2. Z velké dálky dokázal přehodit vyběhnutého gólmana soupeře.

 

Tomáš Glazer (Dýšina) – Dýšina ulovila velkou posilu, Tomáš Glazer totiž ještě na jaře nastupoval v ČFL v dresu Hořovicka. Hned při své premiéře ukázal, jakým bude pro Dýšinu přínosem. Na vítězství 4:0 ve Zruči se podílel dvěma zásahy.

 

Tomáš Hrach (Černice B) – Černice B v hezkém zápase udolaly 4:2 Union. Velký podíl na tom má i mladý Hrach, který se prosadil i střelecky. Svou trefou zvyšoval na 3:1.

 

Jiří Němeček (Hradiště) – Hradiště si v Druztové s chutí zastřílelo. Němeček se ze zálohy podílel hned na několika gólových akcích.

 

Jan Bihary (Hradiště) – Další zástupce Tornáda v jedenáctce kola. Biháry v 7. minutě zvyšoval už na 2:0, v závěru uzavřel skóre na 8:2 a k tomu na dva góly nahrával spoluhráčům.

 

Jan Fiala (Vochov) – Fiala poslal proti Chotíkovu B svůj tým do vedení. Hosté ho navíc často zastavovali jen za cenu faulů a právě na něm se vyfauloval Bříza, který musel předčasně pod sprchy.

 

Jaroslav Kovařík (Litice) – Kovařík sestřelil naděje béčka Rapidu na bodový získ hattrickem. Navíc se nejednalo o žádné doklepávačky do prázdné, šlo o pěkné zásahy.

 

Václav Krušina (Hradiště) – Krušina ukazuje, že je pro Hradiště výtečnou posilou. Při svém druhém vystoupení v dresu Tornáda nastřílel Druztové hattrick.

 

Jan Kovář (Smíchov) – Kovář vyhrál anketu o hráče kola minulý týden a o víkendu se opět výrazně připomněl. Při výhře Smíchova 7:0 nad Lhotou se střelecky prosadil hned pětkrát!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.09.2018 11:59 do 19.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.