SESTAVA KOLA - 4.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 16.09.2018

0

Podívejte se, kteří hráči se tentokrát probojovali do ideální jedenáctky uplynulého kola. Až do středečního poledne opět poběží hlasování o hráče kola!

Luboš Velát (Stráž) – Brankář Stráže pomohl svému týmu k prvním bodům v sezóně. V řádné hrací době inkasoval pouze jednou, poté měl velkou zásluhu na tom, že domácí zvládli penaltový rozstřel lépe než soupeř.

 

Petr Houda (Dlouhý Újezd) – Dlouhý Újezd hraje v úvodu sezóny skvěle a rozdává debakly napotkání. Tentokrát to odnesl Postřekov, na jehož porážce 0:6 se Houda podílel dvěma trefami.

 

Adam Alexa (Planá) – Plánský kouč Slivoně nebyl s výkonem svého týmu ve Stráži zrovna spokojen. Mladíci ho ale nezklamali. Jedním z nich byl dorostenec Adam Alexa.

 

Petr Holar (Chodov) – Chodov nakonec přestřelku v Chodové Plané nezvládl, ale Petr Holar dlouho držel jeho prapor nad vodou. Nejprve po standardce otevřel skóre utkání a později nádhernou bombou z dálky srovnal na 2:2.

 

Martin Černý (Bělá) – Osmnáctiletý mladíček přišel na hřiště až v průběhu druhé půle jako střídající hráč a neuvedl se úplně šťastně. Zavinil totiž penaltu, kterou však Kolovečtí nedokázali proměnit. V závěrečné desetiminutovce si to pak Černý ale bohatě vynahradil. Stačil totiž zkompletovat hattrick a dokonal tak demolici Kolovče na 11:0.

 

Dang Quang Nguyen (Mrákov) – Mrákovští doma udolali 3:2 Krchleby. Mladý nováček Nguyen na tom měl velký podíl. Už v 6. minutě otevřel skóre zápasu a třetí zásah svého týmu pak připravil pro Krcha.

 

Václav Krch (Mrákov) – Krch se mohl pochlubit stejnou bilancí jako spoluhráč Nguyen. Nejprve hlavou prodloužil míč do běhu spoluhráči Váchalovi, který vstřelil druhý gól Mrákova a poté sám zvyšoval na 3:1.

 

Rudolf Ovčačík (Chodová Planá) – Ovčačík měl výrazný podíl na přestřelce, kterou hráči Chodové Plané sehráli s Chodovem. Trefil se dvakrát a jeho spolupráce se spoluhráči Chvalem a Pelánem znamenala pro soupeře neustálé nebezpečí.

 

Martin Dvořák (Dlouhý Újezd) – Z Dlouhého Újezdu jsme mohli vybrat snad kohokoliv ze základní jedenáctky. Volba padla na Martina Dvořáka, po jehož trefě na 2:0 už Postřekov přestal klást větší odpor.

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Pavel Chval ještě nechyběl v žádné sestavě kola. Tentokrát zaznamenal hattrick a s 10 trefami vede tabulku střelců.

 

Miroslav Bořil (Bělá) – Střelcem kola se stal Miroslav Bořil z Bělé. Ta deklasovala 11:0 Koloveč a Bořil se trefil hned čtyřikrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.09.2018 11:15 do 19.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.