SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 15.09.2018

0

Máme za sebou další kolo a opět přinášíme tradiční sestavu kola. Bylo z čeho vybírat, a tak věříme, že zde najdete svého favorita a podpoříte ho svými hlasy. V nominaci je např. autor hattricku Marek Kedroň, v kanadském bodování by se neztratil Martin Havel a učebnici správné defenzivy by mohl sepsat Tomáš Rendl.

V brance má své místo Viktor Malinovský. Během zápasu podržel jednou svůj tým, v čemž pokračoval v penaltách, ve kterých vymazal hned tři hráče Městečka. Nyní přejdeme na defenzivní hráče, který zde máme hned několik. Ladislav Brabec z Lubné ukázal, že pro něj není problém přeskočit ze III. třídy a hrát proti celku, který kopal B třídu. Čisté konto a bezchybnou defenzivní práci si odpracoval v Lužné senomatský stoper Ondřej Havel. Bezchybný obranný výkon předvedl v těžkém zápase Tomáš Rendl, který také měl velkou zásluhu na nule vzadu.

 

Milan Krejčí působil opět s velkým přehledem vzadu a nebál se vyrazit dopředu, což se proti Jesenice naskytovalo. Jakub Vician odehrál výborný zápas na postu defenzivního hráče a Městečko i díky němu sehrálo se Hředlemi vyrovnanou partii. Další defenzivnám hráčem ve středu hřiště byl Patrik Vitner, který měl na starost černou práci v zápase proti Slabcím. I Mšec zde má svého zástupce, kterým je ve formě hrající Ondřej Zázvorka.

 

Nyní konečné trio útočníků. O své místo v top jedenáctce si řekl hattrickem Marek Kedroň, který se podílel na devastaci Kolešovic. Radek Polášek rozhodl dvěma góly utkání v Pustovětech. Zejména ten druhý přišel v samém závěru, navíc v početní nevýhodě. Jedna branka a čtyři asistence. To je slušný počin, který zaznamenal stále při chuti hrající Martin Havel.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.09.2018 00:31 do 19.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.