SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.09.2018

0

V 6. kole OP Českobudějovicka se zrodily tři remízové zápasy, třikrát se radoval tým domácích a v jednom případě mužstvo hostů. Branek opět padalo požehnaně, ale tentokrát nikdo nevyčníval tolik, jako například minulý týden nominovaný do Sestavy kola hráč ze Srubce René Janoušek ( v zápase s Římovem vstřelil 4 branky ). Bylo tedy tentokrát velmi těžké vytvořit nominaci do Sestavy kola, proto dostane většina z nominovaných hráčů první podzimní šanci stát se Hráčem kola, což už bude záležet jen na vás...

Brankářský post bude zastupovat hráč z týmu SK Rudolfov B Tomáš TERINGL (30). Poprvé v podzimní části OP nastoupil do branky rezervního týmu z Rudolfova a hned pomohl čistým kontem k výhře nad mužstvem Olešník B/Temelín.

 

Obranná řada bude mít opět tři zástupce. Jeden z nominovaných hájí barvy týmu TJ Sokol Římov a je jím zkušený Petr MARŠÁN (41). Jedním gólem přispěl v divokém remízovém zápase s celkem z Borovan. Stejně tak je tomu i v případě zkušeného Petra LANGERA (37), jenž nastupuje v mužstvu soupeře FK Calofrig Borovany. Třetím bekem nominovaným poprvé do Sestavy kola je mladý Tomáš ADAM (25). Tento hráč pomohl jediným gólem zápasu týmu TJ Hluboká nad Vltavou "B" získat těsné vítězství nad soupeřem z Neplachova.

 

Jako prvně nominovaného člena záložní řady tady máme mladíka Jaroslava MACHOVCE (20) z týmu SK Rudolfov B, jenž přispěl 2 góly k výhře svého týmu. Dalším špílmachrem je ještě mladší hráč záložní řady z týmu SK Zliv Matěj FÜRST (16), který podává stabilně velmi dobré výkony a v Sestavě kola se nám již objevil. Tentokrát přispěl gólem a asistencí k jediné výhře hostujícího mužstva v tomto kole na hřišti v Jankově. Dále je nominován Pavel RANDA (27) z mužstva TJ Spartak Trhové Sviny "B", který vstřelil branku na hřišti Žabovřesk. Ve stejném duelu ale v jiném dresu a to u domácích TJ Sokol Žabovřesky se jednou trefou zaskvěl Petr BOROVKA (25) a oba hráči nakonec přispěli k remízovému zápasu.

 

Útok obsadili tři dvougólový hráči. Za TJ Slavoj Srubec se o dvě branky postaral Kamil KUBÍČEK (33), který se nejen zasloužil o remízu svého týmu na hřišti Lokomotivy "B", ale zároveň se těmito trefami dostal na průběžné 1. místo tabulky střelců OP Českobudějovicka. První nominaci po pěti odehraných kolech si také konečně vysloužil i jeden z hráčů SK Úsilné a to útočník Petr VAZAČ (37), jenž se dvěma góly v závěru zápasu postaral o zvrat v zápase s Horní Stropnicí a zároveň o první body svého týmu. Naopak v dresu TJ Hraničář Horní Stropnice nestačily ani dvě branky Tomáši KOŘÍNKOVI (20), aby pomohl svému týmu k bodovému zisku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.09.2018 20:24 do 19.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.