SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 09.09.2018

0

Ideální jedenáctka 3. kola městského přeboru byla zveřejněna na našem webu. Až do středečního poledne samozřejmě můžete posílat hlasy svému favoritovi v anketě Hráč kola.

Jakub Tihlařík (Litice) – Tihlařík v duelu s béčkem Zruče třikrát inkasoval, ale nutno dodat, že na obdržených gólech žádnou vinu nenesl. Do sestavy kola jsme ho nezvolili především za to, jak nevídaně zazářil v penaltovém rozstřelu. Ten rozhodla až třináctá série a litický gólman soupeřům chytil hned šest penalt!

 

Jan Jelínek (Rapid B) – Rezerva Rapidu si na domácím hřišti smlsla naboku Černic. Velmi dobře zahrál také Jelínek, který se prosadil i střelecky.

 

Tomáš Rojík (Union Plzeň) – Union v poločase s Druztovou prohrával, ale po změně stran zavelel k obratu vyrovnávací trefou obránce Rojík.

 

Jan Sušánka (Chotíkov B) – Sušánka se podílel na výhře Chotíkova 2:0 nad Chrástem gólem. V 55. minutě otevřel skóre utkání.

 

Jan Jindra (Union Plzeň) – Jindra deset minut před koncem strhl v duelu s Druztovou vedení na stranu Unionu. Domácí pak ještě skóre navýšili až na konečných 4:1.

 

Jaroslav Pavlíček (Prazdroj) – V týmu Prazdroje najdeme řadu zkušených hráčů. Jedním z nich je i Pavlíček (ročník 1970), který v utkání se Smíchovem dokonce otevřel skóre. Prazdroj i proto favoritovi statečně vzdoroval, byť nakonec padl 3:4.

 

Kamil Bárta (Vochov) – Bárta je ještě o dva roky starší než Pavlíček, přesto je pro Vochov stále velmi platným hráčem. V utkání s Hradištěm se ve druhé půli podílel dokonce gólem na stíhací jízdě svého týmu, který vo prvním dějství prohrával už 1:4, ale nakonec dovedl duel alespoň do penalt.

 

Váchal Krušina (Hradiště) – Krušina odehrál za Hradiště premiérový zápas. Dokázal skórovat a navíc připravil první gól zápasu pro spoluhráče Němečka.

 

Martin Klement (Vochov) – Klement se v Hradišti dvakrát trefil ve druhém poločase a pomohl tak Vochovu dotáhnout třígólové manko.

 

Václav Bezdička (Lhota B) – 44letý veterán Bezdička dotáhl rezervu Lhoty k premiérovým třem bodům v sezóně! Díky jeho hattricku Lhota udolala Dýšinu 3:2.

 

Jan Kovář (Smíchov) – Kovář se dvakrát trefil v utkání na hřišti Prazdroje. Zásahem v 86. minutě navíc rozhodl o výhře Smíchova.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2018 11:55 do 12.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.