SESTAVA KOLA - 5.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 09.09.2018

0

Další kolo za námi a opět přinášíme top jedenáctku. Velkým favoritem je jistě Tomáš Lhotka z Berouna, který nasázel čtyři góly. Věříme, že si najdete svého favorita a podpoříte ho svými hlasy.

K výhře Hořovicka pomohl výborným výkonem Milan Bébr, který inkasoval pouze jednou a to ještě v samém závěru. Soupeřem Hořovicka bylo Táborsko a byť se hodně hráčům zápas nepovedl, David Březina byl opět nejlepším hráčem svého týmu. Na postu stopera nesmí chybět zkušený Pavel Besta, který držel defenzivu Rakovníka. Tomáš Habart z pozice pravého beka zaznamenal dva góly Tachova, na beka slušná práce.

 

Ve středu hřiště posbíral neskutečné množství balonů a přesně tvořil hru. Řeč je o Petru Bouchalovi. Dalším záložníkem je Ondřej Gregor, který poslal Čížovou do vedení a po celý zápas si držel skvělý výkon. Na levém křídle má své místo soběslavský Filip Vaněk. Nepříjemný hráč pro defenzivu soupeře zaznamenal jeden gól. Obrovskou sílu má Admira ve středu hřiště. Štěpán Zahálka i nyní ukázal, že je oporou svého týmu, k tomu přidal jednu branku.

 

Další aktér z přestřelky mezi Tachovem a Sedlčany. Kanadské bodování 1+1 Davida Krůty. Matěj Strejček branku sice nedal, ale po celý zápas byl velmi nepříjemným útočníkem. Připsal si jednu asistenci. To nejlepší na konec. Beroun nešetřil Klatovy a nasázel jim pět branek. Sám Tomáš Lhotka zvládl čtyři a to mohl přidat ještě další!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.09.2018 22:48 do 12.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.