SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 02.09.2018

0

Další kolo za námi a opět přinášíme top jedenáctku. Věříme, že zde naleznete svého favorita a podpoříte ho svými hlasy!

Těžký zápas pro Branovské skončil dobře, byť místo jednoho bodu mohlo být více. Čistým kontem a spolehlivým výkonem k tomu napomohl Martin Pulchart. Janov má v obraně jistotu v podobě Martina Amlera, který to dokazuje nejen v tomto zápase. Obrovskou posilou bude pro zadní řady Roztok příchozí Zdeněk Špimr, který rozdává zkušenosti mladému týmu. Branov odolával až to nakonec vzadu s nulou dotáhl, což byla práce i Karla Mola, který předvedl dobrý výkon.

 

Roztoky mají velkou sílu jak v záloze, tak v útoku. Každým zápasem to dokazuje třeba Pavel Hruška. Byť nyní branku nedal, jeho výkon nemohl zůstat bez povšimnutí. Pavlíkov dotáhl alespoň na podzim transfer Adama Maška. Nejen v tomto zápase, ale i v tom prvním dokázal, že bude pro tým obrovsky důležitý. Proti němu se za Oráčov postavil Petr Katona. Ten pomohl ke konečné remize dvěma góly a byl nejlepším hráčem v dresu domácích.

 

Mšecké Žehrovice to zvládly i ve druhém zápase. Dobrý zápas odehrál Jan Elsnic, který si vysloužil místo v naší top jedenáctce. Vidět byl i jeho spoluhráč Filip Libecajt, jehož dva góly opět byly velice důležité. Jeden gól Matěje Koloce znamenal bod pro Čistou, stejně tak důležitý byl ale jeho výkon, kterým zatápěl soupeři. Za Janov se dvakrát trefil Marek Bradáč, který spolu s Radkem Konvalinkou táhnou Sokol.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2018 00:00 do 05.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.