SESTAVA KOLA - 3.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 26.08.2018

0

Další kolo áčkové divize je za námi a opět přinášíme tradiční sestavu kola. Tentokrát byl přetlak zejména v defenzivě, a tak si zejména fanoušci defenzivního fotbalu najdou jistě své favority!

Jindřichův Hradec si připsal cenné vítězství nad Aritmou, ke kterému pomohl výborným výkonem a čistým kontem Jakub Hulík. Na kraji obrany Tachova proti rakovnickému SK jezdil Jakub Blažek, který byl po zásluze odměněn i gólem. Na pozici stopera odehrál výborné utkání Václav Světlík z Doubravky, ale ani on nezabránil nejtěsnější prohře. Z kraje obrany pomohl Čížové k dalšímu bodovému zisku Michal Kočí.

 

Beroun v závěru zápasu otočil nepříznivý stav a velkou zásluhu na výhře měl i levý bek Dominik Rigo, který asistoval u rozhodující branky a celkově předvedl hodně slušný výkon. Posledním obráncem, který měl i časté ofenzivní choutky, byl Pavel Lípa ze Sedlčan. Zahrozil při útočném snažení a na druhé straně zachránil tým od větší prohry.

 

Daniel Frnoch odehrál v dresu Aritmy hodně slušný zápas, ale ani on nezabránil prohře svého celku. O kvalitách a zkušenosti Petra Janda v dresu Čížové bylo napsáno hodně. Všechno to exslávistický záložník dokazuje v každém zápase, nyní si připsal dva góly. Jiří Kurek z Admiry byl v zápase proti B-týmu Táborska vidět a zaznamenal jednu branku. V sestavě také nesmí chybět jeho spoluhráč Štěpán Zahálka, který se trefil hned třikrát!

 

Dle slov hrajícího trenéra Tachova je pro něj Lukáš Čížek opět hráčem zápasu. Do utkání proti Rakovníku přišel a zaznamenal důležitý gól na 2:1, čímz hodně pomohl svému týmu ke konečnému zisku plného počtu bodů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.08.2018 23:29 do 29.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.