SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 25.08.2018

0

Úvodní kolo na okrese je za námi a my vám přinášíme tradiční sestavu kola. Na pár místech bylo velké dilema, koho nakonec zařadit, ale hráčů může být jen jedenáct. Věříme, že si najdete svého favorita a podpoříte jej svými hlasy!

Byť pětkrát inkasoval, tak spousty dalších gólů slabecký Tomáš Hrbek chytil. Připsal si spoustu povedených zákroků, nedovolil skórovat Dmytru Morozovi. Na inkasované góly neměl nárok. Proti němu se postavil Jaroslav Kodeš, který z pozice levého obránce výborně četl hru a těžko se přes něj procházelo.

 

I díky němu udrželi Berani čisté konto. Daniel Kopernický je základním stavebním kamenem luženské obrany, což dokázal hned ve šlágru úvodního kola. Jesenice sehrála velmi náročné utkání s Rynholcem, který si minimálně bod zasloužil. Defenziva v čele s Jakubem Johnem dovolila soupeři skórovat jen jedinkrát.

 

Ve svém prvním zápase za Olešnou se Martin Křivánek uvedl nejen výborným výkonem, ale také nádhernou brankou. Škoda, že nemáme i na okrese video, neboť by tento gól obletěl pár sociálních sítí. Na pozici defenzivního záložníka nastoupil za Hředle teprve šestnáctiletý David Minařík. V těžkém zápase se Mšecí odváděl černou práci a rozhodně se neztratil, ba naopak svým výkonem zaujal.

 

Senomaty získaly velmi cenou posilu v podobě Martina Kokšála. Ten byl v zápase snad u všech branek a ukázal, že je svou zkušeností stále velmi platným fotbalistou. Hattrick za dvacet devět minut v podání Jiřího Urbana nalomil nováčka soutěže, který odjížděl s debaklem. Další výborný výkon tohoto záložníka a opory Ohnivců.

 

Několikrát již Petr Šnídl ukázal, že mu nedělá problém vstřelit více branek. Nyní se trefilrovnou pětkrát. Nováček soutěže z Lubné první poločas prohrával, ale ve druhém poločase zápas otočil ve svůj prospěch. Dva zavidovské góly Petra Čecha ml. na body nestačily, za Baník se trefil hned třikrát Adam Trejbal, a tak oba tito borci mají místo v top jedenáctce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.08.2018 22:59 do 29.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.