SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 26.08.2018

0

Úvodní kolo na okrese je za námi a my vám přinášíme tradiční sestavu kola. Na pár místech bylo velké dilema, koho nakonec zařadit, ale hráčů může být jen jedenáct. Věříme, že si najdete svého favorita a podpoříte jej svými hlasy!

Velmi cenné body získala Čistá v Oráčově, kde měla jistotu v podobě Václava Kratochvíla, který několika zákroky a čistým kontem pomohl k vítězství. Z pozice stopera odehrál výborný zápas Kryštof Loula, který za Chrášťany zařídil vyrovnání dvě minuty před koncem, poté si oblékl v penaltovém rozstřelu rukavice, dvakrát byl úspěšný a rozhodl poslední penaltou o plusovém bodu.

 

Dva góly ze stopera, to je velmi slušný počin. Počin, na který Martinu Tóthovi stačilo pouhých dvanáct minut! Dalším plusem je vítězství Řevničova s čistým kontem. Lukáš Polcar nyní nastoupil taktéž na pozici stopera. I z tohoto postu tvořil hru Pavlíkova, nebál se vyjet a byl velmi platným hráčem.

 

Nováček v soutěži z Mšeckých Žehrovic má v sestavě dva zástupce. Tím prvním je krajní záložník Jan Volf, který odehrál výborný zápas, byl součástí nebezpečných protiútoků, které přinesly na začátek soutěže tři body. Na pozici ofenzivního záložníka se v pavlíkovském dresu postavil Vladimír Mašek. Svou zkušeností vyčníval, sklépával míče a patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

 

Autor úvodní čistecké branky Roman Votroubek nastartoval tažení za výhrou a dokázal, že bude jednou z hlavních postav svého klubu. Kraj zálohy a na něm Miroslav Kaplan. Roztoky sice prohrávaly, ale dokázaly zápas otočit i díky zkušenému a výbornému výkonu tohoto hráče.

 

Sýkořici zničil hattrickem Pavel Bohatý, který se nejen hattrickem, ale i skvělým výkonem podílel na vysoké výhře Řevničova. Další autor hattricku je Filip Libecajt, který svými góly rozhodl o vítězství. Útočník postupivších Mšeckých Žehrovic ukázal, že s ním obrana soupeře bude mít velké starosti. Josef Vejvoda zařídil dvě penalty a vstřelil třetí branku Roztok, více už udělat snad nemohl a ukázal, že bude hodně cennou posilou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.08.2018 22:48 do 29.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.