SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 26.08.2018

0

Ve 3.kole OP Českobudějovicka po útočných žních v minulém kole byly na hřištích vidět spíše pevné obrany a kvalitní zákroky brankářů, tudíž bylo naopak složité vybrat a nominovat hráče do ofenzivní části sestavy kola. S tím nám nakonec pomohli trenéři a samotní hráči, kteří v ohlasech ke každému ze zápasu nominovali někoho ze svých řad. Bohužel ne vždy se dostane na všechny, tak tedy doufáme, že se nám i toto kolo podařilo vybrat opravdu ty nejlepší a nejužitečnější hráče z fotbalových trávníků přeboru. S TOP hráčem kola, kterému udělíte do středečního poledne nejvíce hlasů, se opět pokusíme udělat i rozhovor a podělit se s Vámi. Ani v tomto kole nebude volba jednoduchá...

V brance se tentokrát objevuje mladý osmnáctiletý brankář David KEŘKA, který svými zákroky trápil po celý zápas mužstvo Neplachova, byť jeho tým z Rudolfova nezískal nakonec ani bod.

 

Obranu nám toto kolo poskládáli z větší části zkušení borci, kteří už mají něco odehráno. Určitě největší STAR tohoto kola se stal obránce týmu SK Zliv Jaroslav ZRUN (37) - Muž se železnou maskou do utkání nastoupil s celoobličejovým krytem, kvůli vážnějšímu zranění z předchozího utkání se Stropnicí a svoji vůlí, odhodláním a hlavně dvěma góly, které vstřelil paradoxně hlavou, ukázal všem, jak moc fotbal miluje a ani přeražený nos a zlomená podočnicová kost ho nezastaví. Podruhé za sebou máme v sestavě Jana JINDRU (38) z TJ Slavoj Srubec, který tentokrát pomohl i jedním gólem k další výhře a čistému kontu svého týmu. Nesmíme zapomenout ani na zástupce bezgólového zápasu TJ Sokol Žabovřesky - SK Jankov, kdy nám v sestavě kola domácí obranné řady zastupuje zkušený Vít HRABČÁK (38) a v hostujícím dresu odehral výborný zápas Jan ŠINDELÁŘ (29). 

 

Zálohu nám tentokrát utvořilo trio hráčů. Prvním z nich je mladičký teprve šestnáctiletý záložník týmu SK Zliv Matěj FÜRST, který dvakrát posadil míč na hlavu svému spoluhráči Zrunovi a společně největší měrou tak zařídili remízový výsledek na hřišti Olešníku. Svůj tým z Trhových Svin nasměroval za obratem v zápase s Loko ČB srovnávacím gólem záložník David TISOŇ (23). Třetím do party je hráč týmu TJ Hluboká Lukáš ADAM (29), jenž otevřel i uzavřel svými góly skóre a vysoké vítězství nad mužstvem SK Úsilné.

 

V útoku se nám objevuje další hráč z týmu TJ Hluboká Petr STEJSKAL (35), jenž už v minulém kole vstřelil dva góly a do nominace sestavy kola se přesto nevešel. Ale tentýž počin se mu podařilo zopakovat i v domácím zápasu s SK Úsilné a po zásluze se může poprat o hráče kola. Ve výčtu nejlepších hráčů kola nesmí chybět ani Kamil KUBÍČEK (33), hráč týmu TJ Slavoj Srubec, který svými dvěma góly a jednou přihrávkou přispěl nemalou měrou k vítězství svého mužstva. A posledním nominovaným je mladý Jan ŠVEC (22), jenž se po celý zápas střelecky trápil, ale nakonec svojí vytrvalostí a vůlí vystřelil v posledních minutách výhru svému týmu z TJ Sokol Neplachov v zápase s SK Rudolfov.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.08.2018 22:21 do 29.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.