SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 26.08.2018

0

Úvodní kolo je za námi a velké šance a momenty se obejvily už nyní.  My jsme vybrali 11, podle nás, nejlepších hráčů zápasů a doufáme, že svého favorita najdete a dáte mu hlas. 

 

Do branky jsme se rozhodli zařadit Michala Pergla, který v zápase nepustil žádnou soupeřovu šanci a i díky jeho skvělým zákrokům odjížděla Družec z Vinařic neporažena.

 

Dále máme z Družce obranu, zejména Jaroslava Křivánka, Tomáše Tichého a Ondřeje Buranta, kteří po celou dobu hry takticky bránili soupeři v průniku k bráně a pracovali týmově.

 

Z týmu SK Rakovník vynikal hráč Petr Kýzl, který odehrál velice hezký zápas a zasloužil se o úvodní branku a Štěpán Spal, který se postaral o krásný druhý gól zápasu a přinesl tím domacímu týmu klid na kopačky.

 

Určitě jsme nemohli nechat v zapomnění i další záložníky, jedním z nich je Daniel Štiller, který byl jedním ze strůjců zavidovského štěstí, když svými přihrávkami připravil dva krásné góly.

 

I přes prohru lišanského týmu je nutné vyzdvihnout výkon Patrika Ledvinky, který podal kvalitní a bojovný výkon a střelil první branku zápasu.

 

Jedomělický David Procházka si své místo na slunci jistě zaslouží, jelikož celý zápas nepolevil a svými průnikovými přihrávkami připravoval další šance pro spoluhráče. Dalším z tahounů za vítězstvím Jedomělic byl Petr Bakos, který přišel jako nová posila týmu.

 

A poslední v naší tabulce je zavidovský hráč s číslem 10, Tomáš Korčák, který se stal druhým dvougólovým hráčem tohoto kola a započal tak boj o návrat do A třídy. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.08.2018 22:15 do 29.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.